TEMAD’DAN 15 ÖĞRENCİYE BURS

TEMAD’dan  büyük destek

15 ÖĞRENCİYE BURS

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği ( TEMAD) Gölcük Şube Başkanı Bekir TÜLÜ, TEMAD Gölcük Şubesi olarak bu sene 15 öğrenciye 250 liralık eğitim bursu vereceklerini açıkladı.

15 ÖĞRENCİYE, 250 LİRA BURS

Eğitime verdikleri destek ile büyük takdir toplayan TEMAD Gölcük Şubesi Başkanı Bekir Tülü yaptıkları açıklamada geçtiğimiz yıldan devam eden 12 öğrenciye ilaveten 3 öğrenciye daha burs vereceklerini açıkladı. TEMAD bu sene 15 öğrenciye 250 lira’dan burs verecek.

TEMAD Gölcük Şube Başkanı Bekir Tülü yaptığı açıklamada, “TEMAD Gölcük Şubesi olarak 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında üniversitede okuyan öğrencilerimize ilave olarak 3 öğrencimize daha burs vereceğiz. Toplamda bu sene 15 öğrenciye burs vermiş olacağız. Bu seneki burs vereceğimiz öğrencilerimizi belirledik ve 15 Ekim itibariyle aylık 250 lira olan burslarımızı öğrencilerimize Haziran Ayı’da dahil  olmak üzere hesaplarına yatıracağız. Bu sene burs konusunda biraz tedbirli davrandık. İçinde bulunduğumuz pandemi nedeniyle çok fazla öğrenci ilave edemedik. Bu sene önümüzü tam net göremediğimiz için öğrenci sayımızı 3 ilave olacak şekilde ayarlamak zorunda kaldık.  Bu senelik böyle oldu. Önümüzdeki yıl inşallah pandemiyi atlatmamız ile birlikte burs vereceğimiz öğrenci sayımızı arttırmayı istiyoruz. Geçtiğimiz yıl 18 öğrenciye burs veriyorduk. Hedefimiz bu sayıyı daha da arttırmaktı ama pandeminin devam etmesi nedeniyle önümüzü net göremediğimiz için ve gelir olarakta tereddütlerimiz olduğu için bu sene biraz tedbirli olmak istedik. Bu sene 15 öğrencimize burs verme karar aldık. Burs alacak öğrencilerimize eğitim hayatında başarılar diliyoruz” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

8 + 2 =