DSP GÖLCÜK KONGREYE GİDİYOR

Demokratik Sol Parti Gölcük İlçe Başkanlığı, Gölcük Belediyesi’nin hemen yanında bulunan Merkez İş Hanı’nda bulunan ilçe binasında 25 Kasım Pazar günü 12:00 – 13:00 arasında kongresini gerçekleştirecek. Başkanlığa devam edecek Garipoğlu, tüm vatandaşları kongrelerine davet etti.

Geçtiğimiz aylarda Demokratik Sol Parti İlçe Başkanlığına atanan Çağlayan Gairpoğlu, kısa sürede ilçe teşkilatını kurarak partiye hareket kazandırırken, şimdi de kongre gidiyor. Gölcük Belediyesi’nin hemen yanında bulunan Merkez İş Hanı’nda bulunan ilçe binasında yapılacak kongre, 25 Kasım Pazar günü 12:00 – 13:00 arasında olacak. Garipoğlu tek başkan adayı olarak kongreye girecek.

ARTIK AK PARTİ’NİN SONU GELDİ

Tüm partilileri, eski DSP’lileri ve vatandaşları DSP’ye davet eden Garipoğlu Türkiye’de değişimin DSP ile yaşanacağının altını çizdi. Yerel seçimlerde de iddialı olduklarını dile getiren Çaripoğlu, “Gölcük için çok güzel projelerimiz olacak, yerel seçimlere kendi adayımız ile gireceğiz. DSP’nin ilçe de çok büyük bir başarıya imza atacağını düşünüyorum. Artık AK Parti’nin son geldi” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

34 − 28 =