Tekelioğlu: “Başarı için geldim”

Gölcükspor teknik direktörü Sadi Tekelioğlu önemli açıklamalarda bulundu. Tekelioğlu Gölcükspor’a hizmet etmeyi borç bildiğini söyledi. Tekelioğlu “Buraya gelmemin tek amacı burada başarılı olmak ve bu iş bizim işimizdir” dedi.

SAMİMİ İTİRAF

“Sarıyer ile iki kulübün yaşadığı sorun ve kafa karışıklığı konusunda açıklama yapan teknik direktör Sadi Tekelioğlu ise “Hata bende” dedi. Gölcükspor’a hizmet etmekten mutluluk duyacağını ifade eden tecrübeli teknik patron Tekelioğlu, “Gölcükspor gibi bir camiada çalışmak benim için onur verici. 30 yılı aşkın süredir bu liglerde olan bir kulüp. Ben buraya başarılı olmak için geldim. Hep birlikte ikinci yarıda bir çıkış yakalayacağız. Bunun içinde hazırlıklarımıza yoğun bir şekilde hız verdik” dedi.

KENDİMİ BORÇLU HİSSEDİYORUM

Tekelioğlu sözlerine şöyle devam etti, “Birlik ve beraberlik için ne gerekiyorsa yapacağız. Gölcükspor’u ikinci yarıda layık olduğu yerlere çıkarmak için çalışacağız. Bugünden itibaren çalışmalarımızı, Gölcükspor’un ikinci yarıya bambaşka bir takım haline gelmesi için yoğunlaştıracağız. Süre kısa. Fazla konuşmaya gerek yok, hemen kolları sıvadım. Ben buradan basınımız aracılığıyla tüm Gölcükspor camiasına hayırlı olsun diyorum ve Gölcükspor için varız dermeyi bir borç hissediyorum. Elimizden ne geliyorsa yapacağız” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

18 + = 23