Arabanızdan kedi sesi geliyor dikkat

Gölcük Maraşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde bulunan Piri Resi Okulun karşısında bir aracın içerisinde kedi sesi duyan duyarlı vatandaş sürücüsüne mesaj yazdı.

Gölcük Maraşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde Ali Kahyaoğlu’na ait 41 DR 843 plakalı aracın içerisinde duyarlı bir vatandaş kedi sesi suydu ancak kendisi uzun uğraşmasına rağmen çıkartamadı.

Duyarlı vatandaş aracın üzerine sürücüsüne mesaj yazdı “Arabanızdan kedi sesi geliyor çalıştırmadan bakar mısınız lütfen ben çıkartamadın teşekkürler” diye mesaj yazıp bıraktı daha sonra arac sürücüsü Ali Kahyaoğlu geldi not kağıdını gördü ve hemen 112 acil merkezini aradı ve itfaiyeden yardım istedi.

Olay yerine gelen Gölcük itfaiye Grup amirliği ekipleri park halindeki aracın başında bekleyen Ali Kahyaoğlu durumu anlattı daha sonra itfaiye ekipleri uzun çalışmalar sonrasında aracın motor kısmına giren yavru kediyi kurtardı, Ali Kahyaoğlu “Bu kediyi ben sahip çıkıyorum ben bakacağım” dedi ve itfaiye ekipleri araç içerisinden çıkarttığı yavru kediyi Ali Kahyaoğlu’na teslim ettiler ve olay yerinden ayrıldılar.

????????????
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

96 − 89 =