“Tasarım benim işim oldu”

Gölcük Değirmendere’de bulunan Tasarım Benim İşimdir diyen Ferda Arıkan yaptığı bir çok tasarım ile bayanların tercihi olmaya başladı.

Değirmendere Merkez mahallesi Kumlalı Sokak No:4’de bulunan iş yerinde 10 yıldır tasarım işiyle uğraşan Ferda Arıkan “Tasarım Benim İşimdir” diyerek kolları sıvadı ve bir çok yaptığı tasarımlarıyla müşterilerinin uğrak yeri olmaya başladı.

İŞLERİM “EL EMEĞİGÖZ NURUDUR”

Ferda Arıkan yaptığı bir çok tasarımlarında açtığı iş yerinde sergilerken şunları dile getirdi “İşlerimin hepsi el emeği göz nuru vardır, bunların hepsini kendim yaptım, burada bayanlarımızın istekleri doğrultusunda ne isterlerse onu tasarlayıp yapıyorum, burada öncelik müşterilerimizin memnuniyetidir, buraya gelen müşterilerimiz iş yerimizde rahat bir şekilde yaptığım tasarımlarımı geziyor, ayrıca rahat bir şekilde de kahvelerini içiyorlar bundan da büyük bir haz duyuyorum” dedi.

ESKİ DANTELLERİ YENİLİYORUZ

Ferda Arıkan şunları ilave ederek “Bayanların ellerinde bulunan eski dantellerini getirip yeniliyoruz, ayrıca istedikleri tasarımları da yapıyoruz, bunun yanında ev tekstil işlerini de her türlü yapıyoruz, bunların yanında ayrıca hediyelik Ebru sanatı da yapıyoruz, burada müşterilerimizin istedikleri Ebru sanatındaki eserleri yaparak müşterilerimize veriyoruz” dedi.

INSTAGRAMDAN TAKİP EDİN

Ferda Arıkan son olarak da şunları dile getirdi “Kendim yaptığım tasarımları “Begonyatasarım” Instagram sayfasında yayınladım müşterilerimiz sayfamızda bizleri takip edebilirler burada yaptığım tasarımlardan beğendiklerini yapmaya hazırım” dedi.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 5 = 2