“TAPUYU ALBAYRAK’A VERMEK İSTİYORUM”

 

 

Gölcük’teki evini devlet hazinesine bağışlayan gazi Fikret Çubukçuoğlu, Vali Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti. Çubukçuoğlu, “Tapuyu Berat Albayrak’a vermek istiyorum” dedi.

 

 

 

 

DİĞER EVİMİ DE VERMEYE HAZIRIM

Askerliğini yaptığı sırada geçirdiği trafik kazası sonucu iki bacağını kaybederek gazi olan, Gölcük’te yaşayan Fikret Çubukçuoğlu (59), Gölcük’te bulunan evini devlet hazinesine bağışladı. Duyarlı gaziyi Vali Hüseyin Aksoy, makamında ağırladı. Ziyarette söz alan gazi Çubukçuoğlu, “Kendisi beni duyuyorsa, ben bu tapuyu Berat Albayrak’a vermek istiyorum. Devletimiz için gerekirse diğer evimi de vermeye hazırım” ifadelerini kullandı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Kayseri’de 1980 yılında askerlik yaptığı sırada trafik kazasında iki bacağını da kaybetmesi sonucu gazi olan 5 çocuk babası Fikret Çubukçuoğlu, Gölcük’teki 4 evinden 1’ini devlet hazinesine bağışladı. Fikret Çubukçuoğlu, Gölcük Tapu Müdürlüğü’nde imza atarak Gölcük Ulaşlı sahilinde bulunan 3 oda 1 salon evini hazineye bağışladı. Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Gazi Fikret Çubukçuoğlu’nu Valilik binasındaki makamında ağırlayarak kendisine teşekkür etti.

 

ÖNEMLİ OLAN VATANDAŞIMIZIN DUYARLILIĞI

Gazi Fikret Çubukçuoğlu’na teşekkür eden Vali Hüseyin Aksoy, “Gazimiz kendi adına kayıtlı bir evi devlete bağışladı ve bugün tapusunu bize getirdi. Özellikle kendisine örnek davranışından ötürü teşekkür ediyoruz. Önemli olan miktar değil vatandaşımızın duyarlılığı. Kendisi gazi olmasına rağmen mülkünü devlete bağışladı. İşlemleri de tamamladı. Hassas bir dönemde böylesine bir bağış için hem kendisine hem ailesine teşekkür ediyorum” diye belirtti.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 8 = 1