SORUNLARI BERABER ÇÖZECEĞİZ

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, Gebze Oto Sanayi Sitesi’ni ziyaret etti.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi çalışmalarını sürdüren Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, beraberindeki kalabalık bir ekiple Gebze sokaklarını aşındırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün Gebze Oto Sanayi Sitesi´ni ziyaret eden ve Esnafın sorunlarını dinleyen Çakır, “Çözüm için söz veriyorum. Bana güvenin, güveninizi boşa çıkarmayacağım” dedi.

SORUNLARLA BOĞUŞMAKTAN İŞ YAPILAMIYOR

Gebze Oto Sanayi Sitesi’ni ziyaret eden Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, başkan İlhami Ateş ve başkan yardımcısı Kenan Ekinci ile sanayi esnafının sorunlarını dinledi. Esnafın dertli olduğunu dile getiren Gebze Oto Sanayi Sitesi Başkanı İlhami Ateş, “Burada yolumuz yapılmıyor, çöpümüz toplanmıyor. Elektrik sorunumuz var. Doğalgazımız yok. Esnaf sorunlarla boğuşmaktan işini yapamıyor” ifadelerini kullandı.

ÇÖZÜM İÇİN SÖZ VERİYORUM

Gebze Oto Sanayi Sitesi’nde esnafı tek tek dolaşan Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, hayırlı işler dileyerek sorunlarını dinledi. Esnafın sorunlarını not eden Serap Çakır, “Hepimiz bu şehirde yaşıyorsak bu şehrin sorunlarını da beraber çözeceğiz. Esnafı da sanayicisi de vatandaşı da yönetimde söz sahibi olacak. Gebze Oto Sanayi Sitesi’nin sorunları yıllardır dile getiriliyor. Çözüm için söz veriyorum. Bana güvenin, güveninizi boşa çıkarmayacağım” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 74 = 79