MHP GÖLCÜK’E GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

MHP Kocaeli Teşkilatı, İlçe İstişare Toplantılarının ikinci turuna Cumartesi akşamı Gölcük’ ten başladı. MHP Gölcük İlçe Başkanı Derya Çavdar ve yönetimi Cumartesi akşamı Saklı Bahçe sosyal tesislerinde,  Gönül sofrasında binlerce dava arkadaşını Gölcük’te buluşturdu.
Programa MHP Gölcük ilçe Başkanı Derya Çavdar’ın ev sahipliğinde, MHP Genel Merkezi Merkez Yürütme Kurulu Üyeleri Nur Tuğba Aktay, Yüksel Kaleci, Ahmet Savaş Çolak,  MHP Kocaeli İl Başkanı Av. Yunus Emre Kurt ve yönetimi, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellileş, Cumhur İttifakı Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım Sezer, Milliyetçi Hareket Partisinin ilçe başkanları ve yöneticileri, Ak Parti Gölcük ilçe başkanı Ecz. Çetin Seymen ve yönetimi,  Büyük Birlik Partisi Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, Gölcük Ülkü Ocakları ilçe başkanı Taner Koç ve yönetimi, Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, eğitim camiasının temsilcileri ve binlerce dava arkadaşlarının katılımıyla Gölcük’te o gece MHP’nin dolu dizgin gelmekte olduğunu izledik.
BAŞKAN ÇAVDAR’DAN DİLLERE DESTAN BİR EV SAHİPLİĞİ
Gölcük MHP ilçe Başkanı Derya Çavdar yaptığı konuşmada  “Büyük Türk Milleti, Aziz hemşerilerim, Fedakâr, Cefakâr, Vefakâr Ülküdaşlarım, Muhterem Hanımefendiler, Beyefendiler,  çok değerli Gölcüklü hemşerilerimiz. Hepiniz hoş geldiniz sefa getirdiniz. Tarih boyunca Türklüğü ve Türk Milliyetçiliğini yaşatmak için hayatlarını feda eden kahraman ecdadımızı, Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, Türk Milliyetçiliğinin son Başbuğu Alparslan Türkeş ve davamız uğruna hayatlarını feda eden tüm şehitlerimizi, Gölcüklü ülkücü şehidimiz Mehmet Akif Bekiroğlu nu, Deprem şehitlerimiz Vecdi abiyi, Mithat Hocayı Doktor Harun Okyayı, Mehmet Şakacıyı, Ülkü ocaklarımızda görev almış merhum yöneticilerimizi enkaz altında kalan üniversite öğrencilerimizi saygı ve rahmetle anıyor, kahraman savaş gazilerimize minnetlerimi sunuyorum…

ÜYE SAYIMIZ 500’Ü GEÇTİ
Ağustos ayının zafer ruhuyla, İstiklal Marşı’mızın ikramıyla, kahramanlarımızın  itibarıyla, milletin iradesiyle, Ülkücü ömürlerin ihlasıyla bu yemeği düzenlemenin kıvancını yaşıyoruz. Varlığıyla bizleri onurlandıran tüm misafirlerimizi en içten, en samimi duygularımla selamlıyorum. Kıymetli ülküdaşlarım, değerli hemşerilerim; Sizlerin de takip ettiği üzere; Protokol gezilerimiz tamamladık. sivil toplum kuruluşları ziyaret edip etkinliklerine katılım sağladık. Şehit ailelerimizi ziyaret ettik. Davetiye gelen tüm düğünlere, haber edilen tüm cenaze namazlarına katıldık. Kaymakamlık ve Belediye programlarında partimizi temsil ettik. Okullarımızı gezdik. Futbol kulüplerini ziyaretlerimizle, geleceğimiz olan genç arkadaşlarımızla buluştuk. Partimize ziyarete gelen misafirlerimizi ağırladık. İki aylık sürede 500 ü geçen üye kayıtlarımız oldu. Ahde vefa imandandır dedik, abilerimizi ablalarımızı aradık, hastalarımızın evlerine ziyarette bulunduk, bulunmaya devam edeceğiz.
‘SÖZÜMÜZÜ TUTTUK VE YİNE SÖYLÜYORUM NEREYE BAKARSANIZ MHP’Yİ GÖRECEKSİNİZ’
Bismillah dediğimiz Haziran ayında, söz verdiğimiz üzere, nereye bakarsanız MHPyi göreceksiniz düsturuyla hareket ettik ve sözümüzü tuttuk. Sözümüzü tuttuk diyorum ama bunu söyleyen aslında sizlersiniz. Sahadan, ilçemiz sakinlerinden, hatta ve hatta şehir dışından, parti üyemiz olsun olmasın çok güzel tepkiler aldık. Tüm dava arkadaşlarımıza, kıymetli hemşerilerime  yönetimim adına çok teşekkür ediyorum. Bugünde burada toplanmamızın iki nedeni var. Hem eski gönüldaşlarımız ile yenileri buluşturmak hem de sizlerin huzurunda sizlerle birlikte ilçemizde seçim startını vermek.
‘ALLAHUEKBER DİYOR SEÇİM ÇALIŞMALARIMIZIN STARTINI VERİYORUM’
Haziran ayında söz verdiğimiz gibi yine söz veriyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi Gölcük İlçe Teşkilatı 2023 güçlü Türkiye’si için tüm gücüyle çalışacak, varlığını sahada sonuna kadar hissettirecektir. Milliyetçi Hareket Partisi Gölcük İlçe Teşkilatı olarak, önce Bilge Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Doktor Devlet Bahçeli Sonra Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanımız Sayın Avukat Yunus Emre Kurt Bey’in öncülüğünde ülkemizi ve milletimizi güvenli bir geleceğe taşımaya, Türkiye’yi lider ülke yapmaya kararlı ve hazırlıklıyız. İnanıyoruz ki ülkemizin geleceği aydınlıktır, aşılamayacak sorunumuz, çözülemeyecek problemimiz yoktur. Millî birlik ve beraberliğimizin korunması, güçlü demokrasimizin, siyasi istikrarımızın bozulmaması, Türkiye’yi kaosa sürüklemek isteyenlere, amaçları uğruna ülkemizi yangın yerine çevirmekten çekinmeyenlere asla fırsat verilmeyecektir. Hepinizin sağ elinde bozkurtlarla sahada olacağından hiç şüphem yoktur.
Ağustos ayının zafer ruhuyla, burada bulunan omuzdaşlarımız, dava arkadaşlarımızla yine,  yeniden  tüm çığlığımızla Ya Allah… Bismillah… Allahuekber diyor seçim çalışmalarımızın startını veriyorum.
Kalabalıkların gür çıksa da sesi,
Dağıtır onu bir Bozkurt sesi,
Türk’ün töresi Hakk’ın müjdesi,
 Gerçek olacak yakındır inanıyoruz
 Hep bir ağızdan, haykırın yine
Kürşadlar ölmez, buradayız diye
Milli iktidar, güçlü Türkiye, Akın akın koşuyoruz Büyük ülküye. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum, Sağ olun var olun” İfadelerini kullandı.

CUMHUR İTTİFAKI GÖLCÜK’TE ÇOK SAĞLAM
İlçe İstişare Toplantısında konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Av. Ali Yıldırım SEZER; ‘Yapılan coşkulu konuşmayla Cumhur İttifakı ruhunun Gölcük’te çok güzel yansıtıldığını gördüm. Türkiye Cumhuriyeti çok zor bir coğrafyada bulunuyor. Türk milletinin tarihten gelen bir sorumluluğu var. Bu sorumluluk sadece Türkiye sınırlarıyla sınırlı değil, dünyadaki tüm mazlum milletler Türkiye’nin daha ileri noktalara gelebilmesini bekliyor. Bize bu toprakların vatan olmasını sağlayan aziz şehitlerimizi, Alpaslan TÜRKEŞ’i rahmetle anıyorum. Cumhur İttifakı’nın ruhunu oluşturan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’a ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Devlet BAHÇELİ’ye sağlıklı uzun ömürler diliyorum” İfadelerini kullandı.

GÖLCÜK’TE GECE GÜNDÜZ ÇALIŞAN BİR MHP VAR
BAŞKAN YUNUS EMRE KURT’TAN GÖLCÜK TEŞKİLATINA TEŞEKKÜR
İlçe İstişare Toplantısında konuşma yapan MHP Kocaeli İl Başkanı Av. Yunus Emre KURT “Öncelikle bu yoğun katılımınız ülkem adına beni gururlandırmıştır sözleri ile başladı başkan Kurt konuşmasına, Göreve geldiği günden itibaren kısa bir zaman içerisinde büyük bir mücadele örneği gösteren, Gölcük’te çalınmadık kapı ve sıkılmadık el bırakmamak için gece uyumadan gündüz yorulmadan çalışan Kıymetli İlçe Başkanımız Derya hanımefendiye ve yöneticilerine gönülden teşekkür ediyorum.
‘BU İTTİFAK TÜRKİYE’NİN YEĞANE UMUDUDUR’
2023 seçimlerinde haç ile hilali, hak ile batılı oylayacağız. Biz hilalin, üç hilalin yanında olacağız ve Cumhurbaşkanımızı yeniden cumhurbaşkanı seçtirebilmek için, mecliste Cumhur İttifakının çoğunluğu sağlayabilmesi için var gücümüzle çalışacağız.
2023 seçimlerinde Cumhur İttifakı olarak ne yaptığımız kısaca anlatmak lazım, Cumhur İttifakı sayın genel başkanımız, bilge liderimiz, büyüğümüz sayın Devlet Bahçeli ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Karabağ’ın azaplığını sağlayan ittifaktır, Cumhur İttifakı Kıbrıs’ta kapalı maraşı açan, Ayasofya’yı yeniden ibadete açan ittifaktır. Cumhur ittifakı mazlumların sesidir, Türkiye’nin yegâne umududur.
‘KARŞI TARAFTA KİMLERİN OLDUĞUNUDA SÖYLEYEYİM’
Karşı tarafta ise 6+ 1 benzemezin masa altından terör örgütünün siyasi uzantısının olduğu bir ittifak var. Bu ittifak 4, 6 yaş arası kuran kursları kapatılsın diyen ittifaktır, bu ittifak teröristlerle kahvaltı hayali kuran, teröristler dışarı çıksın diye mücadele eden şer ittifakıdır. Bu ittifak şehidin yakınına kendini küfretmekten alı koymayan şehit yakınlarına küfreden ne yazık ki de de bu il’in milletvekili olan bu hadsize sahip ittifaktır. O hadsize en büyük  cevabı Gölcük’ten vereceğiz. Allah’ın izniyle Gölcük’te Cumhur ittifakını muzaffer ve Muaffak kılacağız.
‘GÖLCÜK’TE TÜRK KADINININ BÜYÜK BİR ZAFERİNİ GÖRÜYORUM’
İlçe İstişare Toplantısında konuşma yapan MHP Genel Merkezi Merkez Yürütme Kurulu Üyesi  Nur Tuğba Aktay, Gerçekten Kocaeli bizi her zaman şaşırtıyor. Gölcük Bizi yine onurlandırdı yine gururlandırdı. 53 yıldır en önemli ve güçlü yanımız teşkilatta ki karşılık beklemeden vatan ve millet sevdasıyla bizlerden de evlatlarımıza geçecek sevgidir.
Genel başkanımız Devlet Bahçeli’nin talimatları ile 2021 Ekim ayında biz seçim çalışmalarımızın meşalesini Edirne’den yakmıştık. O günden bu güne bizler bu hedef doğrultusunda çalışıyoruz. Sizlerin desteği ve gayreti ile 2023 seçimlerinden alnımızın akıyla çıkacağımıza gönülden inanıyorum. Bu kalabalığı ve coşkuyu görünce salonlara sığmadığımız görünce Gölcük’ten yana içim çok daha rahat. Gölcük’te görüyorum ki, bu kadar kısa bir sürede büyük yol almış Derya Başkanım, bir kadın olarak, bu ortamı görünce hem duygulandığımı hem de kendisiyle gurur duyduğumun altını çizmek istiyorum. Türk kadını tarihin her devrinde önemli görevler üstlenmiş ve bunda da başarılı olmuştur. Yeri geldiğinde koca bir devleti yönetmekten geri durmayan Türk Kadını yeri geldiğinde ise harp meydanlarında kılıç sallamış zaferlere ulaşmıştır. Yeri geldiğinde ise milli mücadelede yer almış ülke savunmasına katılmıştır. Burada Gölcük’te de görüyoruz ki cesaretli, yiğit ve çalışkan bir Türk Kadını öne atılmış ve ilçe başkanlığı gibi önemli bir görevi ifa etmektedir. Burada, bu salonda Türk kadınının büyük bir zaferini görüyorum. Maşallah salon dolmuş taşmış. Bu Derya Başkanın nezdinde Türk kadınının başarısıdır” ifadelerini kullandı.
‘CHP DEMİRTAŞ’A ÖZGÜRLÜK İSTEMEKTE, BU ADAM YÜZÜNDEN 45 VATANDAŞIMIZ VE EMNİYET GÜÇLERİMİZ ŞEHİT OLMUŞTUR’
İlçe İstişare Toplantısında konuşma yapan MHP MYK Üyesi Yüksel KALECİ “MHP MYK Üyesi Yüksel Kaleci, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli sizlere selamlarını iletmemizi istedi. Genel Başkanımız bir konunun altını çizmekte, Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçim vaadini bilboardlarda gördük, o bilbordlarda ülkemizde etnik kimlik nedeniyle dezavantajlı grupların olduğu iddia ediliyordu. Bu bilbordlar sonrası Genel Başkanımız Devlet Bahçeli böyle bir durum olmadığını söyledi. Bu CHP, Selahattin Demirtaş’a özgürlük istemekte. Bu adam sebebiyle 45 vatandaşımız hayatını kaybetmiş ve emniyet güçleri şehit olmuştur. CHP’ ye eklemlenen parti ‘Ülkücülüğümüz bize yeter’ İfadelerini kullandı.
GÖLCÜK DERYA KARDEŞİMİZİ YÜREĞİNE BASMIŞ
Önümüzde bir seçim var ve bu grup seçimi kaybettiğini biliyor. Son zamanlarda bir mağduriyet oluşturmaya çalışıyorlar. Milletvekilimiz Arzu Erdem hanımefendi esnafı ziyaret ettiği sırada parti genel başkanlığını bir kadının yaptığı kişiler tarafından istenmeyen olaylara maruz kaldı, o partinin genel başkanı Ülkücülere parmak salladı. Buradan bir mağduriyet hikayesi oluşturmak istemesi çok enteresan. Mağduriyet hikâyesi oluşturmaya çalışıyor ama milletimiz bunlara izin vermeyecektir. Gölcük’te de böyle bir durum yaşanabilir, dikkatli olalım. Biz buraya kız kardeşimizi emanet etmeye geldik ama Gölcük zaten Derya kardeşimizi yüreğine basmış” İfadelerini kullandı.
TÜRK KADINI’NIN BAŞARISINI GÖRÜYORUM
İlçe İstişare Toplantısında konuşma yapan MHP MYK Üyesi Ahmet Savaş ÇOLAK “Türkiye Cumhuriyetimizin güçlü bir ülke olması bizlere hedef gösterildi. Biz bu hedef doğrultusunda çalışıyoruz. Bu çalışma için ant içtik, sonuna kadar da gideceğiz. Üzerimizde kirli bir algı oluşturulmaya çalışılıyor. Türkiye Cumhuriyeti hiç bir zaman bu kadar güçlü olmamıştır, Cumhur İttifakı 2023 yılında bölgesinde güçlü bir Türkiye için ittifak oluşturdu. Dünya’nın süper gücü olduğunu iddia eden Amerika Birleşik Devletleri Başkanı diyor ki “Biz bugün ki yöneticilerle çalışmak istemiyoruz, kendi dostlarımızla çalışmak istiyoruz.” Burada dostları altılı masa, bu masadan ya Kemal Kılıçdaroğlu ya da Meral Akşener’den birinin seçilmesi isteniyor.
ÇOLAK; ‘ALTILI MASANIN 20 MADDELİK METNİNDE NE ATATÜRK VAR,  NE DE TÜRK MİLLETİ!’
Akşener diyor ki “HDP’nin barajı geçmesi sorun değil”’ senin için tabi ki sorun olmaz senin çünkü mecliste HDP temsilcisi “Haddinizi bilin, o koltuklarda bizim oylarımızla oturuyorsunuz” dediğinde kalkıp hiçbir şey diyemediniz. FETÖ’nün içerisinde cirit attığı partinin altılı masada 20 maddelik bir metni var. O metinde ne Atatürk var ne de Türk Milleti var. Kemal beyin genel başkanlık koltuğuna oturduğu andan itibaren Atatürk’ün partisi olmaktan uzaklaştığını biliyorduk da Milliyetçi olduğunu iddia eden bir partinin buna imza atması ilginç ama bu demek oluyor ki iktidar olurlarsa Atatürk de Türk Milleti de yok. Gölcüklüler MHP’yi birinci parti çıkarmak için sizlerden destek istiyoruz. Kocaeli ‘den, Gölcük’ ten MHP’yi birinci parti çıkarın” ifadelerini kullandı.

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

82 − 75 =