SON KARARINI GAZETEMİZE AÇIKLADI

 

 

 

Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler için CHP hareketli günler geçiriyor. Aday adayı olabilecek isimler bir bir gündeme gelirken, bu isimleri başında bulunan Fahrettin Büyükoğlu gazetemize yaptığı açıklama da ön seçimin partiye zarar vereceğini belirterek aday adayı olmayacağını bildirdi.

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Mart 2019’da yapılacak yerel seçim için aday adaylığı süreci bilindiği üzere başladı. İlçemizde de aday adayı olabilecek isimler gündeme geliyor. İlçe Başkanı İsmet İşeri’nin 12 Ekim’e kadar istifa etmesi beklenirken, bir önce ki dönem aday olan Turan Dumlu ise aday olmayacağını açıkladı. Gündeme gelen bir başka isim ise İlçe eski Başkanı Fahrettin Büyükoğlu idi.

 

ÖN SEÇİM PARTİ’YE ZARAR VERİR

Büyükoğlu ile yaptığımız görüşme de, ön seçimin bu süreçte partilerine zarar vereceğini düşündüğünü açıkladı ve aday adayı olmayacağını belirtti. 2019 yerel seçimlerinin CHP için çok önemli olduğunun altını çizen Büyükoğlu, bu sürece partimiz içi çekişmeden uzak girmesi gerekiyor. ben bu ortam da aday olmayı düşünmüyorum. Partimizden bir teklif gelirse ancak bunu kabul edebilirim. Görevden kaçmam” dedi.

 

TEK İSİM İŞERİ KALDI

Dumlu ve Büyükoğlu’nun aday adayı olmayacaklarını açıklamasının sonrasında CHP’de tek isim şuan için mevcut İlçe Başkanı İsmet İşeri kaldı. Bakalım sürpriz bir isim iki haftalık süreç içinde aday adaylığı başvurusu yapacak mı? Haber: Serkan SIDAL

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 3