Başkan Büyükakın, “Kalpleri kazana kazana bugünlere geldik”

Başkan Büyükakın, Dilovası ve Gebze’de esnaflarla, vatandaşlarla ve AK Parti’ye hizmet etmiş istişare kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Dilovası ve Gebze’de esnaflarla, vatandaşlarla ve AK Parti’ye hizmet etmiş istişare kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Dilovası’nda ki ziyaretleri sosyal medya hesaplarında “Her gelişimizde bizi bağrına basan Dilovası’nın kıymetli insanlarına teşekkür etmek istiyorum” mesajı ile paylaşan Başkan Büyükakın, “Onların bu ilgisine, hizmet, eser ve yatırımlarımızla karşılık vermeye devam edeceğiz. Bu güzel ilişkiyi daha da pekiştirmek için gece gündüz çalışmayı sürdüreceğiz” vurgusu yaptı. Gebze Bağdat caddesinde esnaflarına gerçekleştirdiği ziyaretleri ise, “Gebzespor Başkanımız Resul Tat ve AK Partimize hizmet etmiş istişare kurulu üyelerimizle buluştuk” diyerek paylaşan Başkan Büyükakın, “Ayrıca 23. yaş gününü kutlayan Nusret kardeşimizin mutluluğuna ortak olduk. Hemşerilerimizle her daim bir ve beraber olmaya devam ediyoruz. Kente dair önerilerini dinliyor ve gerekli adımları atıyoruz” ifadelerine yer verdi.

“KALPLERİ KAZANA KAZANA BUGÜNLERE GELDİK”

Ziyaretlerinde Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ve Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan’ın eşlik ettiği Başkan Büyükakın, birlikteliklerin ardından yaptığı açıklamada ise, “Gönüller yapa yapa, kalpleri kazana kazana bugünlere geldik, hizmet ve eser siyaseti yaptık. Bunu da hemşerilerimizle, esnafımızla, teşkilatımızla, 7’den 77’ye her insanımızla birlikte başardık. Gönüller yapmaya tüm kararlılığımızla devam ediyoruz. Biliyoruz ki hizmet güler yüzle, samimiyetle ve sıcak bir selam ile başlar. Tüm teşkilatlarımızla birlikte bu anlayışla hizmetkârı olduğumuz hemşerilerimize hizmet etmeye devam ediyoruz” ifadelerini sarf etti.

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

14 − 12 =