Sokağın ortasında bıçaklı dehşet anları

Gölcük İhsaniye’de ablasına misafirliğe gelen kişi, daha önce aralarında husumet olan kişiyi görünce eline bıçağı alarak dışarı çıktı.

Husumetlisini kavga etmek üzere dışarı çağıran kişi, şahısın inmemesi üzerine elindeki bıçağı sağa sola sallayarak paniğe neden oldu. Öfkeli kişi ablası ve polis ekipleri tarafından ikna edilerek etkisiz hale getirildi.

HUSUMETLİSİNİ GÖRDÜ BIÇAĞI ELİNE ALDI

Kocaeli TV’nin haberine göre,  T.U. isimli şahıs, Gölcük İhsaniye’de ikamet eden ablasına misafirliğe geldi. Bu esnada T.U. daha önce aralarında husumet olan ve ismi öğrenilemeyen kişi de üst katta oturan akrabasına ziyarete gelince T.U. ile karşılaştı.

BIÇAĞI İLE SOKAĞA İNDİ

T.U. eline geçirdiği ekmek bıçağı ile sokağa inerek husumetlisini kavga etmek üzere aşağıya çağırdı. Elinde bıçakla sokakta bağıran T.U.’yu gören çevredeki vatandaşlar durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri ve şahsın ablası T.U.’yu uzun süre ikna etmeye çalıştı.

ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI

Elindeki bıçakla zaman zaman çevredekileri tehdit eden ve bıçağı kendi boğazına yaslayan T.U. kendi kolunu kesti. Bir süre sonra ablası ve polis ekiplerinin müdahalesi sonucu etkisiz hale getirilen T.U. gözaltına alındı. Kolunda kesik olan T.U. önce Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine götürüldü. Burada tedavisi tamamlanan T.U. daha sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

91 − = 81