SOĞUK HAVA ve YAĞMUR GELİYOR!

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü, haftalık hava tahmin raporunu duyurdu. Rapora göre 6 gün yağmur, 1 gün güneş var. Meteoroloji bugün için fırtına, yarın için ise sel uyarısında bulundu. Ayrıca sıcaklığın da önce 23 dereceye düşeceği, sonrasında 27 dereceye çıkacağı belirtildi. İşte haftalık hava durumu…

Meteoroloji Müdürlüğünün raporuna göre bugün kentimize yağış düşecek ancak gündüz hava güneşli olacak. Yağmurun gece 21.00 itibariyle başlaması bekleniyor. Bugün için sıcaklık tahmini ise en düşük 16, en yüksek 28 derece. Meteoroloji Müdürlüğü, bugün rüzgarın hızının 40-60 kilometre/ saat olacağını duyurarak, fırtına uyarısı da yaptı.

10 Eylül Cuma günü yani yarın için kuvvetli rüzgar uyarısı yok ancak kuvvetli yağmur tahmini var. Sel uyarısı yapılan cuma günü, sıcaklık da düşecek. En düşük sıcaklık 18, en yüksek sıcaklık 25 derece olacak.

11 Eylül Cumartesi günü hava gök gürültülü sağanak yağışlı. Sıcaklıktaki düşüş cumartesi günü de sürecek, en düşük sıcaklık 18, en yüksek sıcaklık 23 derece seviyesinde seyredecek.

12 Eylül Pazar günü hava açacak. Parçalı bulutlu ve güneşli havanın etkili olacağı pazar günü sıcaklık en düşük 17, en yüksek 27 derece olarak hissedilecek.

Orta vadeli tahminlere baktığımızda ise 14 Eylül Salı ve 15 Eylül Çarşamba günü havanın yağmurlu olması bekleniyor. Bu günlerle ilgili sıcaklık tahmini ise yok.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 84 = 93