BÜYÜK BAYRAM İÇİN PROVA

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın provası, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde gerçekleştirildi. O gün nasıl bir kutlama yapılacaksa prova da yer alırken, halkın ilgisi şimdiden üst seviye de idi.

29 Ekim 1923 günü kurulan bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 95. yıldönümü, ilçemizde bir dizi program ile kutlanacak. Bu bağlamda 29 Ekim günü Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde yapılacak Cumhuriyet Bayramı kutlama programının bir provası, dün asker ve öğrencilerin katılımları ile gerçekleştirildi. Bu kapsamda ilçemizdeki okullardan gelen öğrencilerin yoğun olarak katılım gösterdi.Öğrenciler, hangi güzergahlardan geçerek yürüyüş yapacaklarını bando eşliğinde kontrol etme imkanı buldu.

ÖĞRENCİLER, ASKERLERE ALKIŞLARLA DESTEK VERDİ

Askerlerin, donanmamızdan şehir merkezine gelişleri şimdiden vatandaşların ilgisini çekerken, öğrencilerin heyecanı da gözlerinden okunuyordu. Prova olsada minik öğrenciler büyük ilgi çektiler. Halkın da ilgi ile izlediği prova çerçevesinde, kutlama programının yapılacağı alan emniyet güçlerince trafiğe kapatıldı ve prova bitene kadar açılmadı. Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş’ın büyük önem verdiği Cumhuriyet Bayramı kutlama programlarına bu yıl büyük bir katılımın olması bekleniyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programı, 29 Ekim Pazartesi günü Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde gerçekleştirilecek.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 4