Sizler Devletin Temsil Ediyorsunuz

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ilk kez muhtarlarla bir araya geldi ve muhtarlara “Sizler Devleti Temsil ediyorsunuz” dedi.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve Belediye Başkan Yardımcılarıyla birlikte Meclis toplantı salonunda Yerel Mahalli İdareler seçimlerinde kazanan Mahalle muhtarlarıyla ilk kez bir araya geldiler ve tanıştılar.

Başkan Yıldırım Sezer Meclis toplantı salonunda ilk kez bir araya geldiği 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde mahalle muhtarı olan mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldiler ve tanıştılar.

Muhtarlarla tanışma toplantısına Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Başkan Yardımcıları, Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral ve mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi, Başkan Sezer muhtarları tek tek gezerek kutladı ve tanıştı.

MUHTARLAR SEÇİMİ AYRI OLACAK MI?

Başkan Sezer konuşmasında şunları dile getirdi Sezer “Öncelikle 31 Mart Yerel seçimleri ve sizlerinde mahalli idareler seçimlerini başarılı bir şekilde kazandık, hepinizi kutluyorum hafta sonu Ankara Kızılcahamam da yapılan toplantıda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtuluş ile yaptığımız görüşmede bizlere şunları dile getirdi, Mahalle muhtarların hakları korunacak, ancak bir dahaki yerel seçimlerinde mahalle muhtarlık seçimleri ayrı yapılabileceğini dile getirdi bununla ilgili çalışmalar yapıldığını ilerleyen günlerde ise bildirileceğini ifade etti” diyerek ifade etti Sezer daha sonra mahallelerin sorunları hakkında ise yapılacak olan mahalle muhtarlar toplantısında görüşeceğini ifade etti. HABER: Soner GÜLEZER

..

????????????

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 29 = 39