MURAT KILIÇKAP DOSTLARINI AĞIRLADI

İzmit Meyve ve Sebze Hali’nin sevilen esnaflarından Kılıçkaplar’ın sahibi Murat Kılıçkap’ın geçtiğimiz gün çok ağır konukları vardı.

BABA MESLEĞİ

Karpuzculuk mesleğini dede ve babasından devir alan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Merkez Meyve ve Sebze Hali’nde esnaflık yapan Murat Kılıçkap, Kocaeli’de insani ilişkileriyle, kurduğu dostluklarıyla adeta parmakla gösteriliyor.

Doğu Marmara’nın sevkiyat üstü haline gelen Meyve ve Sebze Hali’nde karpuzlar, Kocaeli geneline ve İstanbul, Sakarya, Bursa gibi çevre illere gönderiliyor. Karpuzda “Kılıçkaplar” adını bir marka haline getiren Kılıçkap, İran’dan getirdiği, İran Karpuzu olarak adlandırılan karpuz şuan İzmit Meyve ve Sebze Hali’nden vatandaşla buluşuyor.

İRAN KARPUZU İKRAM ETTİ

Murat Kılıçkap, ziyaretine gelen İzmit Kaymakamı Şevket CİNBİR, Kartepe Kaymakamı Altuğ ÇAĞLAR, Sapanca Kaymakamı Bilgehan BAYAR, SGK İl Müdürü Nurettin NACAR, İşadamı Nazmi AYDOĞAN ve Sinan MİNARECİ ve Sebze Hali başkanı Ayhan ACAR’dı.  Pandemi kurallarına uygun bir şekilde, açık havada ve mesafe kurallarına da uyarak,  azarlamaktan büyük mutluluk duyduğu dostlarına mevsimin popüler meyvası  İran karpuzunu ikram etti.

TEŞEKKÜR ETTİ

Murat Kılıçkap; “Benim için çok kıymetli olan, birbirinden değerli misafirlerim vardı. Gelerek şeref verdiler. Dostlarımı ağırlamaktan onur duydum, Kocaeli için hepsi büyük bir değer, var olsunlar” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

73 − = 64