“SİZLER BİZİM GELECEĞİMİZSİNİZ”

Cumhur ittifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, Hisareynspor Kulübü’nü ziyaret etti, “Gölcük yeni dönemde spor kenti olacak, bu noktada elimizden ne geliyorsa yapacağız” dedi.

 

Sezer, “Gölcük spor kenti olacak”

 

Cumhur ittifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, kentin alt yapı noktasında gelişmiş kulüpleri arasında alan 10 kategoride 290 lisanslı futbolcusu, futbol okulunda da 70 ücretsiz öğrencisi bulunan Hisareynspor Kulübü’nü antrenman anında ziyaret etti. Minik futbolcular, Teknik Heyet ve ailelerle bir araya gelen Aday Sezer, başarılı futbolculara kendi elleriyle tek tek baklava ikram etti.

 

“SİZLER BİZİM GELECEĞİMİZSİNİZ”

Yeni dönemde spora ve sporcuya desteklerini arttırarak devam edeceklerinin altını çizen Aday Ali Yıldırım Sezer, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz ve bizim için çok değerli. Biz biliyoruz ki kötü spor kötü alışkanlıklardan gençlerimizi, çocuklarımızı koruyor, uzak tutuyor. Biz konuya bu noktadan yaklaşıp, ilçemizde spora ve spor kulüplerine desteği attıracağız. Gölcük’ü spor kenti yapmak, ülke ve hatta dünya genelinde başarılar kazanması için elimizi taşın altına koyacağız” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

27 − 23 =