SİYASİ ÇIKARLARINIZ İÇİN BU KENTİN HUZURUNU BOZMAYIN ARTIK!

 

 

Gölcük Belediyesi, ilçemiz için büyük bir eksiklik olan hemen hemen bütün kentlerde bulunan, şehirde yaşayanların ve misafir gelenlerin fotoğraf çektirdiği turistik bir tabelayı, ilçenin merkezi Anıtpark’a koydu.

 

Başkan Sezer, bu tabelada anladığım kadarıyla ilçenin iddiasını ön plana koyan bir slogan geçti. Kendi tabiri ile de bu sloganı Gölcük Marşı’ndan aldı. Buraya kadar her şey normal.

 

Bir de baktık ki İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı hiç vakit kaybetmeden gitmiş tabelanın başına neden “Donanma Kenti Gölcük” değil de bu slogan yazılmış diye açıklama yaptı.

 

İsmail Aynacı şunu kaçırdı. Ben bu saatten sonra da pek yakalayabileceğini düşünmüyorum. Donanma Kenti turistik slogan değil. Gölcük isminin bütünleştiği, donanma burada olduğu sürece de hiçbir şekilde ayrılamayacağı bir kavram.

 

Zaten Yıldırım Başkan belediyenin karşısında bulunan üst geçide kocaman harflerle “Donanma Kenti Gölcük” yazmış. Dergi çıkarmış ona da aynı ismi vermiş. Sosyal medyasına baktım. Donanma Kenti Gölcük’ü onlarca kez paylaşmış.

 

Yani Aynacı burada art niyetli bir şekilde siyaset yapıyor. Aklı sıra Yıldırım Başkanın donanma ile bir sıkıntısı varmış gibi gösterip, buradan nemalanma peşindeler.

 

Bütün bunların üstüne bir de bugün; Kocaeli Gazetelerine, İYİ Parti İl Başkanı Şahbaz Yıldız açıklama yapmış. Bu slogan ile Yıldırım Başkan’ın Büyükşehire oynadığını iddia etmiş. Yani kötü niyetli siyasetlerini hepten ortalığa saçmış. İşleri fitne, fesat çıkartmak. Kentin dört bir yanına yazdı diyerek de iftira atmış. Çünkü sadece 1 adet tabela var.

 

Allah aşkına, “Huzurun Başkenti Karamürsel” de diğer ilçeler huzursuz mu?

“Başiskele’de İşler Güzel İşler” diyor Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü. Diğer ilçelerin işleri kötü mü? “Gülümse İzmit” diyor İzmit Belediyesi. İzmit’te herkes gülüyor mu? Daha bu örnekleri çoğaltabiliriz.

 

Şunu kafanıza sokun bu bir slogan, slogan. Ne kadar basit, ne kadar ucuz işler peşindesiniz.

 

Doğduğumuz, doyduğumuz kent, biz Gölcük’üz. 100 yıllık şehiriz. Her zaman iddialıyız. Körfez’in Bir’incisiyiz. Donanma Kentiyiz. Tüm değerlerimizle Gölcük’ümüzü çok seviyoruz.

Siyasi çıkarlarınız için bu kentin huzurunu bozmayın artık. Düzeyli ve mantıklı olun.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

34 − = 28