TBMM’NİN EN GENÇ VEKİLİ GÖLCÜK’TE KALPLERE DOKUNDU

TBMM’nin en genç üyesi ve AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanı Zehranur Aydemir, Kocaeli’ye geldi.
Bir gününü Kocaeli’ye ayıran 28. Dönem parlamentosunun en genç üyesi olan ve AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanı Zehranur Aydemir, Kocaeli’de bir dizi program gerçekleştirdi.
AK PARTİDEN SIKI KARŞILAMA
İlk olarak Geçmiş Dönem Gençlik Kolları Genel Başkanı İsmail Karaosmanoğlu, Geçmiş Dönem Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Mehmet Ceran,  Gençlik Kolları İl Başkanı Çağatay Çağlayan ile birlikte birlikte Müzehhibe Fatma Aydın İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret ederek güne başlayan Genç Vekil Aydemir, hafızlık eğitimini sürdüren öğrencilere başarılar diledi. Ziyaretinin ardından Aydemir, geçtiğimiz günlerde baba olan, Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Mehmet Ceran’a ziyarette bulundu.
 SERİ ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRDİ
Ziyaretlerinin ardından, Milletvekili Aydemir, ve İl Başkanı Çağlayan AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nda bir araya gelerek, bugüne dek yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında görüşüldü. İl Başkanı Çağlayan, Milletvekili Aydemir’e Gençlik Kolları Ajandası ve Hatıra Tişört takdiminde bulundu. İl Başkanlığı’nın ardından, Milletvekili Aydemir, İl Başkanı Çağlayan ve Gölcük Gençlik Kolları Başkanı Dr. Ali Ruhan Çelik ile doğum günü olan gençleri ziyaret ederek yeni yaşını kutladı ve engelli gençlere ziyarette bulundu.
GÖLCÜK’TE, DEPREMİ YAŞAYAN AİLELERİ DİNLEDİ, ACILARINI PAYLAŞTI
Merkez üssü Kocaeli’nin Gölcük ilçesi olan 7,4 büyüklüğündeki depremin 24. yıl dönümünde 28. Dönem parlamentosunun en genç üyesi olan ve AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanı Zehranur Aydemir, 1999 depremini yaşayan aileleri ziyaret etti.
Gölcük merkezli depremin üzerinden 24 yıl geçmesine rağmen depremin izleri hafızalardan hala taze. Genç vekil programının son bölümünü Gölcük’te depremi yaşamış ailelere ayırdı. Ailelerle sohbet ederek, onları dinledi ve acılarını paylaştı.
GÖLCÜK’LÜ GENÇLERLE BULUŞTU
Milletvekili Aydemir ve İl Başkanı Çağlayan, programı Gölcük’te gençlik buluşması ile sonlandırdı. AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Ecz.  Çetin Seymen’in de katılım gösterdiği programda, Gölcük Gençlik Kolları Başkanı Dr. Ali Ruhan Çelik ve Gölcük’lü gençler buluştu. Butik şeklinde gerçekleşen programda Milletvekili Aydemir, gençlerin merak ettiği soruları yanıtladı.
  1. DÖNEM PARLAMENTOSUNUN EN GENÇ ÜYESİ AYDEMİR
Zehranur Aydemir, aslen Rizeli bir ailenin çocuğu olarak 1998 yılında Ankara’da doğdu. TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi’ni tam burslu olarak kazanan Aydemir, endüstri mühendisliği ve bilgisayar mühendisliği bölümlerinde çift ana dal yaptı. 2023 Türkiye genel seçimlerinde AK Parti Ankara milletvekili seçildi. 28. Dönem parlamentosunun en genç üyesidir.
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

56 − = 47