‘SİYASETİ ŞAHSİ HESAPLARLA YAPMAYIZ’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, geçtiğimiz hafta yapılan AK Parti 105. Gölcük Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı üzerinden gündeme gelen konularla ilgili olarak dün bir açıklama yaptı. Başkan Çakır, konu hakkındaki açıklamasında “Son zamanlarda AK Parti 105. Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı üzerinden gündeme getirilen konular ile ilgili olarak kamuoyunu bilgilendirme ihtiyacı duyduk” dedi.

‘SİYASETİ ŞAHSİ HESAPLARLA YAPMAYIZ’

Sözlerini sürdüren Çakır, “Milliyetçi Hareket Partisi’nin tüm teşkilatları gibi Gölcük İlçe Teşkilatı da siyaset yaparken önce devlet, sonra millet, en son ben şiarı ile hareket etmektedir. Cumhur İttifakı’nın ülkemiz ve gönül coğrafyamız için önemini biliriz. Biz bu ittifaka bakınca Karabağ’ı, Libya’yı, terörle mücadeleyi, Mavi Vatan’ı, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini görürüz. Siyaseti ufak hesaplarla, şahsi hesaplarla yapmayız” dedi.

‘UFAK MESELELER’

Başkan Çakır, açıklamasının sonunda “Gündemde konuşulan meseleler, ufak meselelerdir. Bu nedenle de bu ana kadar açıklama yapmaya gerek duymadık. Gençler hata yapar, büyükler düzeltir. Biz tüm gücümüzle sahada Cumhur İttifakı’nın önemini anlatmaya devam ediyoruz. Siyaseti ülke gündemi üzerinden yapmaya da devam edeceğiz. Kendisini bu ittifaka ait hisseden herkesten de beklentimiz, sadece budur. Gerisi teferruattır; oturulur, konuşulur, halledilir. Kamuoyuna saygıyla duyururuz” dedi

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

81 − 72 =