GÖLCÜK KORONA VİRÜS’E KARŞI MÜCADELEYİ SÜRDÜRÜYOR

Gölcük Belediyesi, Korona Virüs’e karşı topyekûn mücadeleye aralıksız devam ediyor. Temizlik İşleri ve Çevre Kontrol ve Koruma Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, belli bir program dahilinde, kent genelinde, Korana Virüs’e karşı dezenfekte ve temizlik çalışmasını sürdürüyor.

YÜZEY YIKAMASINDA KUYU SUYU KULLANILIYOR

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “Çevre Kontrol ve Koruma Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimizin ortak yaşam alanlarında yaptığı dezenfekte çalışmasının yanı sıra, Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz de; ilçemizin tüm cadde, sokak ve meydanlar gibi ortak yaşam alanlarındaki yüzeyleri Sağlık Bakanlığı biyosidal ürün ruhsatlı yüzey dezenfektanları ile, kuyu su ile yıkayarak sağlıyorlar. Ayrıca; Zabıta Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz de İl ve İlçe Hıfzısıhha Kurulları kararlarının uygulanmasını denetliyor” dedi.

BAŞKAN SEZER ÇAĞRIDA BULUNDU

Hemşehrilerine de çağrıda bulunan Başkan Sezer: “Siz değerli hemşehrilerimden de ricam; kendimiz ve sevdiklerimiz için, Korana Virüs’ten korunmanın en temel yolu olan: Maske , mesafe ve temizlik  kurallarına uymamızdır. Mücadelemizin başarıya ulaşmasının tek koşulu, kurallara uymamızdan geçiyor.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 83 = 84