Şirin Cafe konuklarını ağırladı

Kocaeli AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve Gölcük AK Parti ilçe Başkanı Çetin Seymen Şirin Cafe’nin sahibi İrfan Şener’i ziyaret ettiler.

Kocaeli AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük AK Parti ilçe Başkanı Çetin Seymen, Gölcük Jandarma eski Komutanı Burçak Kırca ve Karamürsel ilçe Emniyet Müdürü Okan Tekin Şirin Cafe’nin sahibi İrfan Şener’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

BAŞKANLARDAN “HAYIRLI OLSUN”

Başkan Ellibeş ve Seymen  Gölcük Şirinköy kapalı pazar yerinde hizmet veren Şirin Cafe’yi devaralan İrfan Şener’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Ellibeş ” Allah mahçup etmesin güzel,sıcak ve şirin bir mekan bereketli bol kazançlar dilerim” dedi. Başkan Ellibeş ve Seymen eski meclis üyesi ve işletme müdürü olan Hüseyin Gencer’e de hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Ellibeş ve Seymen’in ardından Şirin Cafe’nin sahibi İrfan Şener’e hayırlı olsun ziyaretine Gölcük Jandarma eski Komutanı Burçak Kırca ve Karamürsel ilçe Emniyet Müdürü Okan Tekin geldi. Kırca ve Tekin hayırlı olsun temennisinde bulunarak günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Teşekkür etti

Şirin Cafe işletmecisi İrfan Şener “Allah kimseye dost eksikliği hissettirmesin. Farklı sektörde farklı işler yaparken kendimizi cafe dünyasının içinde bulduk. Tecrübeli isimler ile Şirin Cafe’yi işletmeye başladık. Eski muhtarımız, meclis üyemiz Hüseyin Gencer abimizin tecrübesine inandık ve işletme müdürümüz oldu, bizi kırmadı sağolsun. Bizim için önemli olan müşteri memnuniyeti olduğundan temizlik ve hijyene önem veriyoruz. Tüm Gölcük halkını bu şirin mekanda ağırlamak istiyoruz. Şirinköy giderek gelişen bir yer oldu. O yüzden bizde gelişime ayak uyduruyoruz. Bugün ziyaretimize gelen nazik duygu ve düşüncelerini bizimle paylaşan başta AK Parti il Başkanımız Mehmet Ellibeş’e, ilçe Başkanımız Çetin Seymen’e Gölcük Jandarma eski Komutanımız Burçak Kırca ve Karamürsel ilçe Emniyet Müdürümüz Okan Tekin Müdürümüze teşekkür ederiz” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

61 − = 51