ELLİBEŞ BAYRAMI KUTLADI!

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kurban Bayramı’nı kutladı. Başkan Ellibeş Kurban Bayramı mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

“Sevgi ve merhametin bütün topluma yayıldığı, dargınlıkların son bulduğu ve ihtiyaç sahiplerinin gözetildiği huzur dolu bir bayram diliyorum.

Bayramların dayanışma ve paylaşma ruhuyla kardeşliğimizi güçlendiren, mübarek zamanlardan biri olduğunu unutmayalım. Kalbi kırık bir insana ulaşmak, gönül almak, mazlum ve mağdurların yüzünü güldürmek bayramları diğer zamanlardan farklı kılan en önemli ve güzel özelliklerdir.

Mübarek günler vesilesiyle gönüllerimiz bir kez daha paylaşma, dayanışma, yardımlaşmanın hazzıyla zenginleşirken, etrafımızda kalbi kırık tek bir kişinin kalmamasını diliyorum. Allah’ın emriyle bu manevi ortamı hep birlikte fırsata çevireceğimize inanıyorum.

Pandemi nedeniyle son 3 bayramı birbirimizden uzak geçirdik. Arzu ettiğimiz şekilde yan yana gelemedik, sevgi ve muhabbetimizi yüz yüze ifade edemedik. Dünyanın tarihi bir dönüşüm yaşadığı şu günlerde, sağlık çalışanlarımızın üstün gayreti, milletimizin hassasiyeti ve hükümetimizin almış olduğu tedbirler ve aşı çalışmalarının sonucu olarak ilk kez bu bayramda alıştığımız şekilde yüz yüze bayram kutlayacağız.

Bazı şeyleri kaybetmeden değerini anlamak mümkün değilmiş. Bizler de yeniden yüz yüze bayramlaşmanın, bir araya gelerek birlik ve beraberliğimizi güçlendirmenin ne denli önemli olduğunu şimdi daha iyi anlıyor ve bu bayrama sevincimiz katlanarak giriyoruz.

Bu güzel günleri devam ettirmenin elimizde olduğunu da lütfen unutmayalım. Ülkemiz dünyada aşılama oranı en yüksek 9.ülke konumunda. Ancak bize yakışan, hükümetimizin büyük bir özveriyle hazırladığı imkanları kullanarak 1.sıraya yükselmek olmalıdır. Bu salgından tamamen kurtulana kadar sağlık tedbirlerimizi de elden bırakmamız gerektiğini önemle hatırlatmak isterim.

Savaşların gölgesinde bayramı yaşamak durumunda olan İslam ülkelerinin yaşadığı acıların bir an evvel son bulması ve mübarek bayramların huzur içinde idrak edilmesi de bu manevi günlerde en büyük arzumuzdur.

Bu duygularla milletimizin birliğini ve ülkemizin güvenliğini tehdit eden terör örgütleriyle kararlı mücadelesini sürdüren güvenlik güçlerimiz başta olmak üzere, bütün vatandaşlarımızın ve bütün İslam dünyasının Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, sağlık dolu, huzurlu, mutlu bir bayram diliyorum.”

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

86 − = 78