“SIRAMDAN MEMNUNUM MECLİSE GİDECEĞİM”

 

 

İYİ Parti’nin ikinci sırasında yer alan SAT eski Komandosu Ali Türkşen yaptığı açıklamada, “Seçim sonuna kadar Değirmendere’de bulunan babasında kalacağını açıkladı ve “Sıramdan gayet memnunum ve Meclis’e gideceğime inanıyorum” dedi. 

 

 

 

 

24 Haziran seçimleri öncesinde milletvekili aday listeleri de dün akşam itibariyle kamuoyuyla paylaşıldı. İYİ Parti Kocaeli milletvekili listesinin birinci sırasında genel başkan yardımcısı Lütfü Türkkan yer alırken, ikinci sırada ise eski SAT Komandosu Ali Türkşen yer aldı. Milletvekili aday adaylığı başvurusunda İstanbul’u seçen Türkşen, genel başkan Meral Akşener’in tasarrufuyla ilimizden ikinci sıradan aday gösterildi.

ALİ TÜRKŞEN ÇALIŞMALARA BAŞLIYOR

Bursa’da doğan ancak gençlik yıllarını Gölcük Değirmendere’de geçiren Türkşen, aynı zamanda Donanma’da da uzun yıllar görev yaptı. Halen baba evi Değirmendere’de olan Türkşen, bugünden itibaren seçim çalışmalarına başladı. Türkşen, Kocaeli listesinde olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

SEÇİM SONUNA KADAR DEĞİRMENDERE’DE KALACAK

Manevi olarak Kocaeli’den aday gösterilmesinin kendisi için önemli olduğunu belirten Türkşen, ayrıca şunları dile getirdi:  Bugün itibariyle de seçim çalışmasına başlayacağım. Kapı kapı dolaşıp partimiz için oy talep edeceğim. Kocaeli’nin sorunlarına çözüm sunabilecek bir makamda olacak olmanın gururunu yaşıyorum. İki gün içerisinde eşyalarımı da alıp, seçime kadar baba evinde olacağım, yani hep Kocaeli’deyim, Değirmendere’deyim”dedi.

“SIRAMDAN MEMNUNUM MECLİSE GİDECEĞİM”

Lütfü Türkkan’ın listenin ilk sırasında yer almasını da değerlendiren Türkşen, “Lütfü Türkkan, yılların siyasetçisi. Hem işyeri de Gebze’de ve Kocaeli ekonomisine katkısı var. Onun önünde çok yakışık da almazdı. Sıramdan gayet memnunum ve Meclis’e gideceğime inanıyorum” dedi.

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

4 + 2 =