EYT’li Başkan’ın İsyanı…!

 

En az 1 milyon EYT’li nefesini tuttu İstanbul Maltepe’de 17 Mart tarihinde yapılması planlanan mitingi bekliyor. 4 Mart Çarşamba günü EYT SYDD Başkanı Gönül Boran Özüpak’ın başvurusuna İstanbul Valiliğinden hala yanıt gelmedi. Bu duruma Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kocaeli Başkanı Naim Avcı adeta isyan etti. HOŞ OLMADI EYT SYDD Kocaeli Başkanı Naim Avcı EN Kocaeli’ye yaptığı özel açıklamada şu ifadelere yer verdi: “İstanbul valisinden ricamız var. Görün artık bizi. Biz gerçeğiz. Biz Türkiye’yiz. Türkiye’nin en büyük sosyal sorunu olan EYT büyük Maltepe mitingi öncesi hoş olmadı. Milyonlarca mağdurun beklentisi şu; biz kazanılmış hakkımızı istiyoruz ve sesimizi duyurmak istiyoruz. Bizler mağduruz.

Her alanda saldırıya uğruyoruz. TRT haber yapmaz bizim vergilerimizle bize ambargo uygular. İstanbul Valiliği mitinge 3 gün kalmış karar vermiyor. Bu ülkeyi bu kafayla AB’ye tabi almazlar. Bir kitle demokratik hakkını belli mazeretlere engelleniyor. Adalet tabelada biz adil bir düzen ve hakça paylaşım istiyoruz.

Biz her toplantımızda Dünyaya hak nasıl aranır örneği gösterdik. Belki de rol model olduk ama birileri bu mağdur kesimi görmezden gelerek provoke ediyorlar. Biz bu tezgaha gelmeyiz herkes 13 Mart 2019 17:10 bilsin. Biz bu ülkeye aşığıyız ve bu ülkeye sevdalıyız. Son bir gün kala açıklasalar sorun yok

1 Milyon EYT’li Maltepe’de toplanacağız. Bu zulmün hesabı 31 Mart’ta kesilecek. Elinizden gelen zulmü ardınıza koymayın. Devam edin. Zulümle abad olunmaz. Şair ne güzel demiş: “Zalimin hasmıyım ama severim mazlumu.” İnsanların gözünden iyice düştünüz bunu bilin.”

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

54 − 45 =