Silahla yaralama zanlısı yakalandı

Körfez’de meydana gelen olayda, O.H isimli şahısı silahla yaralayarak olay yerinden kaçan ve yapılan araştırmalar sonucunda, olayın zanlısı olarak belirlenen H.Y isimli şahıs yakalandı.

Edinilen bilgi ve iddialara göre; Körfez’de 14 Nisan günü saat 20:00 sularında,  meydana gelen olayda, aralarında bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıkan şahıslardan O.H isimli şahıs, tartıştığı ve sonradan kimliğinin H.Y olduğu belirlenen şahıs tarafından silahla vuruldu.  Olayı gerçekleştiren H.Y olay yerinden kaçarken,  kanlar içerisinde yerde kalan O.H için çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine ambulans ve polis ekipleri geldi.

Olayda yaralanan ve ilk müdahalesi sonrası hastaneye kaldırılan O.H’nin durumunun iyi olduğu belirlenirken, yapılan araştırmalar sonucu olayı gerçekleştirdiği belirlenen H.Y’nin yakalanması amacıyla çalışmalar başlatıldı. Zanlının Kartepe İlçesinde olduğunu tespit eden Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, gerçekleştirdikleri operasyon ile H.Y isimli şâhısı yakaladı. Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan yaralama zanlısı daha sonra adli mercilere sevk edildi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

6 + 1 =