SEYMEN GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, ilçemizde yapılan çalışmalar ve ülkemiz gündemi hakkında dün bazı açıklamalar yaptı.

 

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, ilçemiz adına önemli çalışmaların yapıldığını ifade ederek “Sağlık konusunda büyük yatırımlar var” dedi. Başkan Seymen, konu ile ilgili olarak verdiği bilgilerde “İlk olarak ilçemizle ilgili bir çalışmaya değinmek istiyorum. Bilindiği gibi Ulaşlı halkımız, postanenin bu noktada hizmete girmesini istiyordu. Halkımıza bunun müjdesini verebiliriz. Belediyemiz PTT’ye bir yer tahsisinde bulunacak. Çalışacak elemanları da belediye bulacak. Buradaki postane, zarar edecek bile olsa halkımızın hizmetinde olacak.

 

Bu konuda Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’e teşekkür ediyoruz” dedi. Sezer’e teşekkür etti Sözlerine devam eden Başkan Seymen, “İlçemizde belediyemiz ekipleri tarafından yapılan temizlik çalışmaları kapsamında, Gölcük’ün tüm noktalarına ilgili ekipler yetişiyor. Yapılan uygulamalarla Gölcük’ün her noktasına giden ekipler, ilçe genelinde kapsamlı çalışmalarını sürdürüyor. Bu anlamda gayretli bir çalışmanın olduğunu da söylemek mümkün. Bu konuda da Belediye Başkanı’mız Ali Yıldırım Sezer’e teşekkür ediyoruz. Göreve geldiği günden bu yana bu konuda sıkı bir şekilde çalışmalarını devam ettiriyor. Temiz bir Gölcük için elini her zaman taşın altına koyuyor” dedi. Sağlık konusunda üst sınıf hizmet verilecek İlçemizdeki sağlık yatırımlarına değinen Başkan Seymen, “Sağlık yatırımları açısından ilçemizde birçok adımın atıldığını da söyleyebiliriz. Yeni devlet hastanesinin yapımı devam ediyor.

Bu hastanemizin A sınıfı ve 300 yataklı olarak açılması adına çalışmalar sürdürülüyor. Gölcük’te Yüzbaşılar, Düzağaç ve Yunus Emre mahalleleri için aile sağlığı merkezleri yapılacak. Yine ilçemizde Gölcük 2 No’lu 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu kurulacak. Semt polikliniği de belli bir süre sonra yıkılacak ve yeniden yapılacak. Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne prefabrik ek hizmet binası da yapılacak. Görüldüğü üzere ilçemizde büyük bir sağlık yatırımı söz konusu.

Bu çalışmalarla birlikte halkımıza sağlık konusunda üst sınıf bir hizmet verilmiş olacak” dedi. Ekonomimizi daha iyi bir dönem bekliyor Sözlerine ülke gündemi hakkında konuşarak son veren Başkan Seymen, “Ülke ekonomisi hakkında da güzel gelişmeler yaşanıyor. Borsa yükselişte ve dolar da inişe geçti. S-400’lerin ülkemize gelişi gerçekleşecek. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Trump arasında bir mutabakat söz konusu. Genel anlamda ekonomi ile ilgili olarak önemli adımların atıldığını görmekteyiz. Ülkemizin daha da ileriye gitmesi adına atılan büyük adımlarla birlikte ekonomimizi daha iyi bir dönem bekliyor” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

1 + 1 =