SEZER’E DEĞİRMENDERE’DE SEVGİ SELİ

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, Değirmendere’ye çıkarma yaptı ve büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılandı.

Cumhur İttifakı ve AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Başkanı Çetin Seymen, belediye meclis üyesi adayları ve parti yöneticileriyle birlikte Değirmendere’ye adeta çıkarma yaptı. Değirmendere Dörtyol mevkiinden başlayan esnaf ve vatandaşları selamlama gezisi büyük ilgiyle gerçekleşti. Aday Sezer’e sevgi gösteren Değirmendereliler onunla fotoğraf çektirip, sohbet etti.

 SÖYLEMLERİMİZ LAFTA KALMAYACAK

Onlarca esnafı tek tek ziyaret eden, caddelerde yürüyen vatandaşlarla sohbet edip, yeni dönemde yapacağı projeleri anlatan Sezer, “Değirmendere’nin ve beraberinde Gölcük’ün sorunlarını iyi biliyorum çünkü bu kentte büyüyen, içinizden biriyim. Bu yola çıkarken ki şiarımız Gönül Belediyeciliği. Bu kesinlikle lafta kalmayacak. 1 Nisan’dan sonra da her zaman sizlerle istişare edeceğim ve isteklerinizi bir bir yerine getirerek gönüllerinizi kazanmaya devam edeceğim” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

31 − 25 =