Garipoğlu’dan örnek davranış “İhtiyaç sahiplerine askıda et vermek”

Geçtiğimiz günlerde aracını düğün, nişan ve sünnet cemiyetleri için ihtiyaç sahiplerine tahsis edeceğini açıklamayan Gölcüklü İş adamı Çağlayan Garipoğlu, örnek olmaya devam ediyor.

Garipoğlu, bu seferde ihtiyaç sahipleri için kurban keserek, evlerine et girmeyenlere et dağıtacağını açıklarken ayrıca gıda malzemelerini de dağıtımlarını yapmak üzere hazırlıklarına başladı.

Mevzu askıda ekmek değildir

Gölcüklü İş adamı Çağlayan Garipoğlu, yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: “Mevzu Askında Ekmek vermek değil, Mevzu et girmeyen evlere askıda et vermek. Bizde bu öncülüğü yapmayı kararlaştırdık. Umarım siyasi arkadaşlara örnek olur. Ülkemizde ne yazık ki sadece kurban bayramlarında evlerine et giren vatandaşlarımız var, Bu durum gerçekten can acıtıcı, Halkımıza iş lazım, aş lazım, Gelir adaletsizliği yüzünden birçok vatandaşın yüzü gülmüyor. Yalan yere ziyaretler yapıp duracağınıza, et girmeyen evlere et götürün. Bizler bu konuda da öncülük yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Gıda erzakları hazırlanıyor

Gölcük’lü iş adamı Çağlayan Garipoğlu et dağıtımlarının yanı sıra şimdi de gıda erzak  yardımları için de gereken çalışmalarına başladı, Garipoğlu et dağıtımlarını yaparken yanlarında da gıda erzaklarını da vermek için gerekli çalışmalarına başladı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

84 − = 82