İLK MECLİS… BAŞKAN VEKİLLERİ SEÇİLDİ..!

 

Gölcük ilk meclisi yaptı

Gölcük’te Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer başkanlığında yapılan ilk meclis toplantısında 10 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Komisyonlarda görev yapacak meclis üyeleri oylama ile belirlendi.

Gölcük Belediyesi yeni dönemin ilk meclis toplantısı Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer başkanlığında Gölcük Belediyesi Meclis Toplantı salonunda gerçekleştirildi. Meclis oturumunda 10 gündem maddesi görüşülerek karara bağlanırken, komisyon üyeliklerinin seçimleri yapıldı.

HEPİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Gölcük Belediyesi Nisan ayı olağan meclis toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Meclisi yöneten Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer  “İlk meclis toplantımız hayırlı uğurlu olsun. Bizim ortak değerimiz Gölcük’dür. Gölcük’ümüz için hep birlikte çalışacağız. Hepimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

BAŞKAN VEKİLLERİ SEÇİLDİ

“31 Mart’ta hemşehrilerimiz takdir ve teveccühünü sandığa yansıtmıştır” diyen Sezer “Demokrasimizin en güzel tarafı da budur. Gölcük’ümüz için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Bütün meclis üyelerimizi tebrik ediyorum” açıklamasında bulundu. Meclis oturumunda en genç ilk meclis üyesi Ömer Burak Barış ve Baki Özdemir meclis katipliği görevini üstlendi. Yapılan gizli oylama ile Gölcük Belediyesi Birinci Başkan Vekilliğine AK Parti grubundan Kadir Özdemir, İkinci Başkan Vekilliğine Fikret Ormancıoğlu, Meclis Katip Üyeliklerine Baki Özdemir ve Güney yılmaz oy ile seçildiler.

KOMİSYON SEÇİMLERİ YAPILDI

Seçilen kâtip üyelerinin divana geçmeleri sonrasında yapılan gizli oylama ile Encümen Üyeliklerine AK Parti grubundan Şevket Kaba, Saime Yelken, Kürşat Çakıroğlu oy birliği ile seçildiler. Plan Bütçe Komisyonuna Berna Abiş, Muhammet Turan, Ertuğrul Eren (AKP), Pınar Naak, Mehmet Uzuner (CHP), İmar komisyonu Sedat kul, Mehmet Oğuz Çelebi, Mehmet Olhan (AKP), Gülcan Güç Denizci, Özgür Yılmaz (CHP), Çeşitli İşler Komisyonu Mustafa Alkan, Recep Başkut, Kürşat Çakıroğlu (AKP), Türkan Çimen, Hüseyin Köroğlu (CHP)

Marmara Belediyeler Birliği Asil İbrahim Kılıç, Sağlıklı Kentler Birliği Asil 1 kadir Özdemir 2 Şevket Kaba, Türk Dünyası Belediyeler Birliği Asil Savaş Toprak, Tarihi Kentler Birliği Asil Recep Başkut, Gölcük Başiskele Termal Turizm Merkezleri Birliği Asil Murat Eker, Asil Baki Özdemir, Asil İbrahim Uzuner, Yedek Ertuğrul Eren, Yedek İbrahim Kılıç, Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği, Asil Ertuğrul Eren, Yedek İbrahim Kılıç yapılan oylama ile birlikte seçildiler. Gölcük Belediyesinin 9. Gündem maddesinde 2018 Mali Yılı Denetim Raporu bilgilendirmesi, Meclis Üyesi Berna Abiş okudu. Daha sonra Gündemin son maddesi 10 madde ise, 2018 yılı faaliyet raporunun görüşülmesi, oy çokluğu ile kabul edildi. HABER: Soner GÜLEZER

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

64 − = 54