Sezer, “Yönetimde şeffaf olacağız”

Cumhur İttifakı Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, adaylığı açılandığı günden bu yana ilçenin dört bir köşesinde vatandaşların evlerine konuk oluyor. Her ev ziyareti büyük ilgiyle, mahallelilerinin katılımıyla gerçekleştirirken, kadınların büyük ilgisi görülüyor ayrıca Değirmendere’den de Sezer destek gelmeye devam ediyor.

 

HER ZAMAN ADALETLİ OLACAĞIZ

Ali Yıldırım Sezer, son olarak Gölcük ve Değirmendere’de 5 ev ziyareti yaparken, 5 yıllık yeni dönemde yapacağı projeleri ve yönetim biçimini anlattı. Sezer, “Yeni dönemde gönül belediyeciliği şiarıyla adaletin ön planda olduğu bir yönetim anlayışını benimseyeceğiz. Şeffaf bir belediyecilik hizmeti sergileyip, tüm yaptıklarımız da vatandaşlarımızın gözü önünde olacak. İhalelerimizi canlı yanınla yapıp, herkese duyuracağız ve hiçbir vatandaşımızı ayırt etmeyeceğiz” dedi.

 

KAPIM HERKESE AÇIK OLACAK

“Öncelikli hedefimiz gönüllere girmek olacak” diyen Ali Yıldırım Sezer, “Belediyedeki makam odamın kapısı herkese açık olacak. Bakan değil, gören bir belediyecilik anlayışıyla kurumsal bir hizmet anlayışı sergileyeceğiz. Kenti ve mahallelerin sorunlarını biliyoruz. Değirmendere için özel projeler geliştirip, kültür, sanat ve sporla ülke gündeminde yer bulmasını sağlayacağız” şeklinde konuştu.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

38 + = 46