OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

KARTEPE’DE EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI

 

Kartepe Belediyesi Eylül ayı olağan meclis toplantısı Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman başkanlığında gerçekleştirildi.

 

Kartepe Belediyesi Eylül ayı olağan meclis toplantısı Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman başkanlığında meclis salonunda yapıldı. Meclis toplantısında altı gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

 

YARALARIMIZI BİRLİKTE SARACAĞIZ

Meclis toplantısı öncesinde açıklama yapan Belediye Başkanı Kocaman “Ülkemize ve milletimize geçmiş olsun. Yangın ve sel felaketlerinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet dilerken kederli ailelerinin ve milletimizin başı sağolsun. Yaralarımızı her zamanki gibi devlet millet el ele sarıyoruz” dedi.

 

BİR AY İÇERİSİNDE HİZMETE AÇILACAK

Meclise verilen önergeye istinaden; Ataevler Köprüsü hakkında meclise bilgi veren Başkan Kocaman “Burada Ulaştırma Bakanlığı ile yapılan görüşmeler neticesinde proje başladı. Köprünün yapımı TCDD tarafından yapılmaktadır. Burada güvenlik amacıyla ekiplerimiz yer almaktadır. Bizim herhangi bir ödeneğimiz yoktur. Köprü altında bulunan Kemal Paşa Caddesi’nde düzenleme çalışmaları tarafımızdan yapılmaktadır. Köprü bitme noktasında gelmiştir. Işıklandırma çalışmaları sonrasında hizmete açılacaktır. Bir ay içerisinde hizmete girmesini bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

 

GÜNDEM MADDELERİ

Meclis gündeminde yer alan Kartepe Belediyesi’ne ait Sarımeşe Mahallesi’nde bulunan 3.855,95m² yüzölçümlü arsa vasıflı taşınmazın Kocaeli Büyükşehir Belediyesine bedelli devir edilmesi, Plan hükmü değişikliği teklifi oy çokluğu, uygulama imar planı değişikliğine yapılan itiraz maddesi oy birliği ile kabul edildi.

 

KOMİSYONLARA HAVALE EDİLDİ

Kartepe Belediyesi’ne ait Hikmetiye Mahallesi’nde bulunan C ve D blok 2 adet binanın, pandemi döneminde artan ihtiyaç nedeni ile depo olarak kullanılmak üzere Kocaeli İl Sağlık Müdürlü

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 71 = 81