SEZER; MHP’Lİ KARDEŞLERİMİZİ BEKLİYORUZ

Cumhur İttifakı’nın Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, Kadın Kolları Başkanı Saime Yalnız Yelken, Gençlik Kolları Başkanı Tarık Karayel ve parti yöneticileriyle birlikte Milliyetçi Hareket Partisi’ni ziyaret etti. Sezer, 1 Şubat Cuma günü saat 19.00’da Gölcük Kongre Sarayı’nda yapılacak aday tanıtım toplantısına İl Başkan Vekili Hüseyin Çakıroğlu, İlçe Başkanı Bilal Çakır ve tüm MHP’lileri davet etti. 

 

NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ

Sıcak, samimi ve birlik beraberlik atmosferinde geçen ziyarette ilk konuşmayı MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır yaparken, “MHP olarak en güçlü şekilde tanıtım toplantısına katılacağız. Cumhur ittifakının Gölcük’te en yüksek oyu alması için bizde ne gerekiyorsa yapıyoruz, 31 Mart’a kadar da yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 

MİLLETİMİZ CEVABI SANDIKTA VERECEK

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen de konuşmasında, “Bir tarafta ülkenin, milletin, devletin bekası konusunda birlikte yol yürüyen Cumhur İttifakı, diğer tarafta ise terör örgütünün sözcülüğünü yapan partinin de içlerinde olduğu aşikâr olan zillet ittifakı. Milletimiz son seçimlerde olduğu gibi onlara en güzel cevabı 31 Mart’ta sandıkta verecektir” dedi.

 

MHP’Lİ KARDEŞLERİMİZİ BEKLİYORUZ

Ali Yıldırım Sezer de konuşmasında, “Her toplantımızda, her seçim çalışmamızda Cumhur İttifakı’nın adayı olduğumuz noktasında gerekli vurguyu yapıyor, her partilinin gerekli hassasiyeti göstermesini istiyorum. Biliyoruz ki bu ittifak oy için değil, ülkenin geleceği için kurulmuştur. Tüm MHP’li kardeşlerimi de 1 Şubat’taki törene bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 28 = 34