SEZER: “KAZANACAĞIMIZDAN EN UFAK KUŞKUM YOK”

AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Yıldırım Sezer, İlçe Başkanı Çetin Seymen ile birlikte ilçe binasında parti teşkilatlarıyla toplantı gerçekleştirdi. İki ayrı toplantı da ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları yönetimleri ve mahalle başkanlarıyla bir araya gelen Sezer, bu seçimden zaferle ayrılacağı noktasında en ufak bir kuşkusu olmadığını belirtti.

AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Yıldırım Sezer yoğun tempoda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sezer ilçe binasına gelerek, İlçe Başkanı Çetin Seymen öncülüğünde, . İki ayrı toplantı da ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları yönetimleri ve mahalle başkanlarıyla bir araya geldi.

“31 MART SEÇİMLERİ ÇOK ÖNEMLİ”

İlk mesajlarını veren Sezer yaptığı konuşmada, “Arkadaşlar önümüzde önemli ve bir o kadar çetin bir süreç var. Size şunu bugünden söyleye bilirim ki, 31 Mart akşamı seçimden zaferle ayrılacağımız noktasında kafamda zerre tereddüt yok. AK Parti bayrağı yine Gölcük burçlarında dalgalanmaya devam edecek. Bu süreçte sizlere çok ama çok büyük görevler düşüyor çünkü 31 Mart seçimleri şuana kadar olan seçimlerin belki de en önemlisi. Cumhurbaşkanlığı sistemine geçtikten sonra yapılan ilk yerel seçim. Eğer biz bu seçimi Allah’ın izniyle yüzümüzün akıyla başardığımız takdirde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önü 2023’e kadar açılır. Başaracağız. 31 Mart akşamı Sayın Cumhurbaşkanımız, Çetin başkanımız arayacak, bu oyu bu derece arttırdığımızdan dolayı sizi tebrik ediyorum diyecek. Benim zerre tereddüttüm yoktur” ifadelerini kullandı.

“OY ORANINI MUHAKKAK ARTTIRACAĞIZ”

Bizim anlayışımız “Sen, ben yok, Gölcük var” diyen Sezer konuşmasının devamında da şunları söyledi: “Bu anlayışımızı ancak ve ancak siz teşkilat üyelerimiz ile başarabiliriz. Bu konuda hiç kimsenin şüphesi olmasın. Sabahın ilk ışıklarından gecenin geç saatlerine kadar hep birlikte çalışacağız. Bizim yapmamız gereken şu. Bir kişinin dahi vereceği oyu önemseyeceğiz. Cumhurbaşkanımız Gölcük’ün adayı sensin dediği andan itibaren, bir dakika bile boşumuz yok. Telefonumuz hiç biran bile durmuyor. Muazzam bir şekilde halkımızın bize teveccühü var. İnanıyorum ki, oy oranını daha da fazla arttıracağız. Bu seçimden büyük bir zaferle ayrılacağız” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

39 + = 42