2004’DEN SONRA YENİDEN ADAY ADAYI OLUYOR

2004 yılında ki yerel seçimlerin de aday adayı olan Gölcük Nizhetiye köyü doğumlu Selami Yaman, Gölcük Belediye Başkanlığına aday aday olmak için Cuma günü (yarın) saat 16:00’da parti binasında 2019 yerel seçimleri için belediye başkanlığı aday aday başvurusunu yapacak.

Selami Yaman kimdir?

1969 Gölcük Nüzhetiye doğumlu.
Eğitim hayatını İzmit İmam Hatip Ortaokulu ve İzmit Lisesi ardından, Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nden mezuniyetle tamamlamış ve sonrasında da ortağı olarak bulunduğu aile şirketleriyle, İstanbul’da açıkhava reklam sektöründe ve Gölcük’te de Köşe Market ile ticaret hayatında aktif olarak rol gösteren biri.

Siyaset ile ilgisi üniversite yıllarında başlayan Selami Yaman, Milli Gençlik Vakfı’nda aktif olarak sahne aldıktan sonra, 1994 yılında Bitlis Tatvan’da Yedek Subay olarak askerliğini yaptı.

2004 yılında, Ak Parti’nin ilk yerel seçimlerinde de Gölcük’ten aday adaylığına soyunan Yaman,
2008-2009 yıllarında Ak Parti Beşiktaş İlçe Yönetim Kurulu’nda görev alarak “Halka hizmet, Hakk’a hizmettir.” anlayışını
sürdürdü.

MUTLU BİR ŞEHİR HAYATI

Gazetemize kısa bir açıklama yapan Yaman, “Yönetimsel anlayışı sorulduğunda, toplumsal ayrışmanın gelişimi engelleyen en
büyük faktör olduğunu ve birlikte yaşamanın, birlikte güçlenmenin, birlikte gelişmenin önemini belirterek; “Gölcük, gelişerek değişecek!” diyor ve ekliyor;  “Hayatını Gölcük’te geçirmiş, Gölcük’te büyümüş herkes, siyasi görüşü ve düşünceleri fark etmeksizin bu semtin gelişimi için elinden geleni yapmalı. Burası hepimizin bölgesi ve daha  güzel, daha yaşanılabilir bir Gölcük için hep birlikte hareket etmeliyiz. Gölcük’ü hep birlikte geliştirmeliyiz!”

Çevresi tarafından dürüstlüğü, dobralığı ve çalışkanlığıyla bilinen Selami Yaman, belediye
başkanı seçilmesi durumunda, gelişimin çok kısa sürede hissedileceğini ve semtin bütün
paydaşlarıyla ortak bir çalışma alanı oluşturarak, bölge sorunlarını hep birlikte
gidereceklerini ve burada yaşayan herkesin, daha mutlu bir şehir hayatı süreceklerini belirtti.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

81 + = 89