SEZER; “ESNAFIMIZ BAŞ TACIDIR”

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ile birlikte Gölcük merkezde ki esnafları ziyaret etti. Sezer, “Yeni dönemde çarşı merkezi önceliğimiz olacak” dedi.

 

Sezer, “Çarşı merkezi önceliğimiz olacak”

 

Cumhur İttifakı AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer, Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ve kalabalık bir AK Parti ve MHP grubu ile birlikte Gölcük Merkez’de ki esnaflarla ve caddelerde bulunan ilçe halkıyla buluştu. Esnafların yoğun ilgiyle karşıladığı Sezer, beyanname kitapçığını dağıtırken, yeni dönemde çarşı merkezi önceliğimiz olacak. Gölcük’ün ticari hacimini arttırmak için ne geriyorsa yapacağız” dedi.

 

“ESNAFIMIZ BAŞ TACIDIR”

Sezer ayrıca, “Esnaflarımız bizlerin baş tacıdır. Sizlerin görüşleri bizler için her zaman önem taşıyacak. Allah’ın izni ile başkan seçildiğimiz zaman da çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Sizlerin arasında sadece seçim çalışmaları için geziyoruz sanmayın. Sizleri sadece oy için dinliyoruz da sanmayın. Her zaman caddeler de sizlerin fikirlerini aldığımız esnaf buluşmaları gerçekleştireceğiz. Bütün istek ve önerilerinizi dinleyeceğiz, sadece dinlemekle de kalmayacağız, çözümü için canla başla çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

22 − = 15