BAŞKAN SEYMEN’DEN DAVET

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Ecz. Çetin Seymen, vatandaşları “aşı olmaya” davet etti. Seymen “Ben aşılanmanın bir vatandaşlık görevi olduğunu düşünüyorum. Aşılanmamızın bir an önce artması gerekiyor” dedi.

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Ecz. Çetin Seymen, bir sağlıkçı olarak ifade edebilirim ki; biz bu virüsle sadece aşı ile mücadele edebiliriz. Koronavirüsle mücadelede aşılama devam ediyor, lütfen geç olmadan keşke demeden aşımızı olalım. Çok üzücü ki, Türkiye’de daha birinci doz aşısını olmamış milyonlar bulunuyor.

“LÜTFEN GEÇ OLMADAN AŞILARIMIZI OLALIM”

“Vatandaşların mutlaka aşı olmasını öneriyorum” diyen Seymen, “Bizler sağlıkçılar olarak vatandaşlarımızın kafasında soru işaretleri varsa, mutlaka eczacılarına veya hekimlerine danışarak neden aşı olmak istemediklerini anlatsınlar, cevaplarını mutlaka sağlıkçılarda bulacaklardır” diyor ve altını çiziyor.

Türkiye’ye baktığımız zaman, aslında şanslıyız, çünkü yeterince aşı elimizde var. Vatandaşlarımızın aşıyı reddetmesi bizi üzüyor. Eylül ayından sonra, önceki kapanmaları yaşamak veya eğitime ara verilmesini istemiyorsak, aşı olmalıyız. Ben şahsım adına aşılanmanın bir vatandaşlık görevi olduğunu düşünüyorum” ve Gölcük’lü vatandaşlarımı aşı olmaya davet ediyorum. Lütfen aşımızı olalım” dedi.

Tuğba ZEREN

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

65 + = 71