Seymen “Şampiyonlarımızı kutluyorum”

Gölcük AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen haftalık basın açıklamasında ilk önce spor camiasında büyük başarı gösteren sporcuları kutladı.

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen’in gazetemize gönderdiği haftalık basın açıklaması şu şekilde “Kadınlar ve erkekler voleybol şampiyonluklarından sonra futbolda da finaldeki rakibini 10 – 0 yenerek Türkiye Şampiyonu olan Gölcük İşitme Engelliler Futbol Takımımızı can-ı gönülden tebrik ediyorum.

Karabük’te oynanan mücadeleye bizler de Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer, Dernek Başkanı Sayın Hasan Bat, Sayın Bilal Çavdar ve dernek üyeleri ile birlikte iştirak ederek takımımızın finaldeki heyecanına ortak olduk. Bu yıl Gölük İşitme Engelliler Spor Takımlarımız adeta tarih yazdılar.

Ayrıca İstanbul’da düzenlenen Büyükler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası’nda tüm rakiplerini eleyerek Türkiye Şampiyonu olan şehrimizin gururu Abdulvasi Balta kardeşimi, ailesini ve antrenörlerini de tebrik ediyorum. Pehlivanlarımızın ve engelli sporcularımızın başını çektiği son aylarda spordaki başarılarımız bizleri çok mutlu etti. Sporcularımızın her daim yanında olmayı, destekçileri olmayı sürdüreceğiz.

Geride bıraktığımız hafta teşkilatımız bolca sahada olma fırsatı buldu. İlçe Yöneticilerimiz ile birlikte Denizevler, Kavaklı, İpekyolu Mahalle Muhtarlıklarını ziyaret ederek muhtarlarımızla istişare etme fırsatı bulduk. Ayrıca Değirmendere Cumhuriyet, Halıdere Körfez, Halıdere Yalı, İhsaniye Merkez Mahallesi teşkilatlarımızın haftalık toplantılarına katılarak mahalle yöneticilerimiz ile bir araya geldik. Dava arkadaşlarımızın samimi gayretlerine ve ilk günkü aşkla şevkle sürdürdükleri çalışmalara şahit olduk. Mahalle Başkanlarımız ve yönetimleri, teşkilatımızın en önem verdiğim organların başında yer alıyor. Mahallelerimiz bu şekilde kararlı çalışmalarını sürdürdükçe Ak Parti bayrağı dalgalanmaya devam edecek. Rabbim hepsinden razı olsun.

İlçe yöneticilerimiz ile yapmış olduğumuz programların yanı sıra Milletvekilimiz Sayın İlyas Şeker’i ve  İl Kadın Kolları Başkanımız Sayın Yasemin Özdemir’i de İlçemizde ağırlayarak bir dizi program gerçekleştirdik. Milletvekilimiz Sayın İlyas Şeker, Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer ve İlçe yöneticilerimiz ile birlikte esnaf, STK ve mahalle ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Ayrıca kentimizde devam eden yatırımların bir bölüğünü yerlerinde inceledik.

İl Kadın Kolları Başkanımız Sayın Yasemin Özdemir, İlçe Kadın Kolları Başkanım Sayın Saime Yelken ve İlçe Kadın Kolları Yöneticilerimiz ile birlikte Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer’i ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. Daha sonra Kadın Kollarımız programlarına devam ettiler.

Haftanın sonunda ise İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş başkanlığında, Milletvekilimiz Sayın Fikri Işık, İlçe Başkanlarımız, Belediye Başkanlarımız ve SEDAŞ yöneticilerinin katılımlarıyla birlikte İl ve İlçelerimizde yaşanan elektrik sorunlarını, çözüm önerilerini değerlendirme ve sorunların giderilmesi hususunda düzenlenen toplantıya katılım sağladık. Bu vesileyle ilçemizde bizlere ulaşan talep ve önerileri iletme fırsatımız oldu.

Normalleşme sonrası yapmış olduğumuz programlar önümüzdeki hafta da devam edecek. Her hafta bir milletvekilimiz ile ilçemizde program yapmaya gayret gösteriyoruz. Zira bizlerin de rutin STK, Muhtarlık ve esnaf ziyaretleri de devam ediyor. Aynı zamanda Kadın ve Gençlik Kollarımız da sahadalar. Kentimizde kapısı çalınmadık tek kişi kalmayana kadar gayretle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimi saygıyla selamlıyor, hayırlı, sağlıklı ve bereketli haftalar diliyorum” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

40 − 33 =