BÜYÜK İNDİRİM DEVAM EDİYOR, BU FIRSATI KAÇIRMAYIN!

 

 

 

 

 

 

Tüm ülkede yapılan zamlar gündem de iken Gölcük’ün yerli ve öz firması TASO Market, fiyatları indirdiğini duyurdu. Tamamen Gölcüklülerin faydalanması ve uygun fiyata kaliteyi alabilmesi için fiyatları düşüren TASO Market’te büyük indirim 03 Ekim tarihine kadar devam edecek.

 

BİR ÇOK ÜRÜNDE İNDİRİM

İlçemizde 6 mağazası bulunan, kentin tamamının alışveriş yapabileceği noktalarda hizmetini sürdüren TASO Market, indirimli fiyatlardan tüm Gölcüklülerin faydalanması için çağrı da bulunuyor. Yağdan, çaya, temizlik malzemesinden, gıdaya kadar bir çok üründe ciddi bir indirim yapılırken, mağaza kesinlikle toptan satışın olmayacağını duyurdu. İndirim 03 Ekim tarihine kadar devam edecek.

1995’DEN GÜNÜMÜZE

Taso Market, Kocaeli Gölcük’te 1995 yılının başlarında toptan gıdacılıkla sektöre girmiş, daha sonra işi market haline getirerek, bulunduğu bölgedeki halka daima kaliteli hizmet sunmaya çalısan bir marketler zinciri olmuştur. Halkın taleplerine hitap eden bu organizasyon, daha fazla büyüyerek bünyesindeki ürün sayısını ve çalışan sayısını da beraberinde arttırdı. Dünden bu güne kalite anlayışından ödün vermedi ve insan kaynaklarına verdiği önemle, halkı daima güler yüzle karşılayan bir ekibe sahip oldu. Taso Market, müşterilerimiz, tedarikçilerimiz ve bizimle birlikte olan personellerimizle birlikte faaliyetlerini sürdürüyor.

 

İŞTE BÜYÜK GÖLCÜK’E BÜYÜK İNDİRİMLER

 

 

 

https://www.tasomarket.com

 

İrtibat Telefon: (0262) 412 07 36

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 2