SEYMEN; ‘GÖLCÜK’E HİZMET ETMEYE TALİBİM’

AK Parti Gölcük Belediye Başkan Aday Adayı Ecz. Çetin Seymen sözlerine kendini tanıtarak başladı.

Seymen; ‘54 yaşındayım. Gölcük’te doğdum, Gölcük’te büyüdüm, Gölcük’ün evladı olarak, sizlerden biri olarak, doğduğum, büyüdüğüm, evlendiğim, baba olduğum, iş hayatımı ve siyaset hayatımı sürdürdüğüm memleketime Gölcük Belediye Başkan aday adayı olarak karşınızdayım.’ İfadeleriyle kendini anlattı.

‘BÜGÜN ÇOK BÜYÜK BİR AİLEYE SAHİBİM’

Seymen; ‘Kesinlikle büyük bir ailenin içinde büyüdüm, ailenin en kıymetli değer olduğu bilinciyle büyütüldüm. Çocukluk, gençlik sonrasında evlilik. Baba oldum.  Yani zaman içinde ailem daha da genişledi. Zaman bize çok şey kattı, bugün çok daha büyük bir aileye sahibim, AK Parti benim davam olduğu gibi, AK Parti’ye gönül veren, çalışan, beraber yol yürüdüğüm teşkilatlarım aslında partimin her bir neferiyle, bugün çok daha büyük bir aileye sahibim.’

Seymen; ‘İstanbul Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi bölümü mezunuyum. (Evlendikten sonra da eşimle birlikte İlahiyat Fakültesini bitirdik.)

1993 yılında eczanemi açtım. 1996 yılında eşim Ayşe Seymen ile evlendim. Eşim Ayşe Seymen, meslektaşımdır. 1996 yılında eşim Ayşe hanımla beraber çalışmaya başladık. Evliyim ve 2 çocuk babasıyım. Ayşe hanım,  da uzun yıllardır, Gölcük’e hizmet edenlerdendir. 1998 yıllında şimdi Nazar Eczanesi olan Donanma Caddesi’nde bulunan eczanemizi açtık. Eczanemiz depremde maalesef yerle bir oldu. Maalesef o binada komşularımız olan 7 kişiyi kaybettik. Şuan aynı yerde Nazar Eczanesi olarak eşim Ayşe hanım, Donanma Mahallesi’nde, Çiftlik Mahallesi’nde de Seymen Eczanesiyle, Gölcük halkına sağlık sektöründe hizmet veriyoruz.

‘SİYASETİN KONUŞULDUĞU BİR EVDE BÜYÜDÜK’

Ailemizde siyaset her zaman vardı, siyasetin konuşulduğu bir evde büyüdük. Rahmetli babam, sağ tandanslı bir isimdi. Refah partisinin yöneticilerindendi. İsmail Barış zamanında Refah Partisi’nden belediye meclis üyeliği yaptı.  Her seçim zamanında arabasının üzerine mikrofonlar takar Gölcük’te çalışmalar yapardı. Gurbetçi bir babanın evladıydım.

‘SİYASETE İDRİS ALP BAŞKANIMIN DAVETİ ÜZERİNE KATILDIM’

Siyasete  AK Parti ile atıldım. Zamanın AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp’in davetiyle 2014 yılında başladım. 2019 seçimleri öncesi 2018 yılında AK Parti Gölcük İlçe Başkanımızın, Belediye Başkan aday adaylığı için istifa etmesi üzerine  görev yaptığım AK Parti Gölcük İlçe Yöneticiliğinden, AK Parti Gölcük İlçe başkanlığına vekâlet etmeye başladım. Sonrasında hem genel merkezimizin hem de il başkanlığımızın bizleri uygun görmesiyle ilçe başkanlığına atandım.

‘TAŞIMAKTAN HER ZAMAN ONUR DUYDUM’

Daha sonra yapılan seçimle de AK Parti Gölcük İlçe Başkanı olarak seçildim. 5 yıl ilçe başkanlığı yaptım. Bir günümü boş geçirmedim, telefonumun çalmadığı 5 dakika olmadı, bütün cenazelere katılmaya çalıştım, insanların en acılı günlerinde yanlarında oldum elimden geldiğince, gidemediğim olduysa eğer, o gün ya çok cenaze vardır da orada olamamışımdır. Yetişemediklerim, gidemediklerim muhakkak daha sonra evlerine gidip, baş sağlığında bulunmuşumdur.  Yine en mutlu günlerinde davet eden bütün hemşehrilerimin yanında oldum. İnsanlarımızın dertlerine derman olmak, hal olmak en büyük derdim oldu benim. İnanın bu benim yaşam biçimim, tamamen doğal ve içimden geldiği gibi yaşıyorum. Bu şehirde bir hasta varsa giderim halini hatırını sorarım,  çare olabileceğim bir konu varsa seve seve yanında olurum.’

Taşımaktan her zaman onur duyduğum görevimi,  5 yıl başarıyla yerine getirerek en yukarıda benden sonra göreve getirilen ilçe başkanıma devrettim. Ve bugünde huzurlarınızda AK Parti Gölcük Belediye Başkan Aday Adayı olarak bulunuyorum.

“NEDEN GÖLCÜK BELEDİYE BAŞKANLIĞI?”

Sorusu üzerine Ecz. Çetin Seymen; ” Teşkilatımızın ve çevremizin yoğun isteği bu kararı vermemin en büyük etkenidir aslında. Ve hayatımız Gölcük’te geçiyor  ben yerelde kalmayı, yerelde hizmet etmeyi kendime bir yol kabul ettim. İnsanlarımızın dertlerine derman olmak, hal olmak istiyorum. Bugün partimin aday adayıyım, yarın yani seçildikten sona tüm Gölcük’ün başkanı olacağım. Rozetimi çıkararak Belediye Başkanlık koltuğuna oturacağım, bugün buradan bunun sözünü veriyorum.’

“Gölcük’e hizmet etmek için çıktığımız bu yolda, Büyükşehir Belediyemiz ve hükümetimizin Gölcük’e verdiği bütün yatırımları, destekleri alkışlayarak, üstüne neler katabiliriz diye kafa yorarak, ortak akılla, ben bilirim demeden Gölcük’ü yönetmeye talibim.

‘İLÇEME HİZMET ETMEK İSTİYORUM’

Son olarak Çetin Seymen, ” Gölcük’te ki sloganımız ortak akılla Gölcük’ü, yönetmeye talip olduğumuzu sizin huzurunuzda duyuruyorum” diyerek sözlerini noktaladı.

Röportaj: Tuğba ZEREN

 

 

 

 

 

 

Yorumlar: 1

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

29 + = 37

  1. Kanunen devamlı eczanesinde bulması gerekiyor, eczanesine uğradığı yok. SGK’dan gelen paraları acaba hakediyormu? Bir de ilahiyat bitirmiş güya.