Seymen ; Biz Büyük ve Güçlü Bir Aileyiz

AK Parti Gölcük İlçe İstişare Kurulu toplantısı bu sabah Şirinköy’de bulunan Çamlıca Kafe’de gerçekleşti. Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, “ Biz büyük güçlü bir aileyiz” dedi.

İstişare toplantısına katılım oldukça yoğundu

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde yapılan toplantıya; Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İl Başkan yardımcısı Halit Çokan, İl Yöneticisi Samet Taşdelen, Kocaeli Bölge Koordinatörü Nihat Abiş, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken, Gençlik Kolları Başkanı Tarık Karayel, AK Parti eski İlçe Başkanları Mevlüt Demir ve İdris Alp, Eski Gölcük Belediye Başkanı Zekeriya Savaş ile 240 ilçe istişare kurulu üyesinden önemli bölümü katılın gösterdi.

Seymen, “3 yanımız deniz, 4 yanımız düşmanla kaplı bir coğrafyada yaşıyoruz”

Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen katılımcıları selamladıktan sonra konuşmasında, “ AK Parti olarak AK Parti teşkilatları olarak biz büyük ve güçlü bir aileyiz. Gücümüzü milletten alıyoruz. Milletimizle iç içeyiz. Vatandaşımıza dokunuyoruz. Derdiyle dertleniyoruz, diğer partiler gibi seçimden seçime çalışmıyoruz. Bizde bir seçim bitiyor, ertesi gün bir diğer seçim başlıyor. Evet zor bir süreçten geçiyoruz. 3 yanımız deniz, 4 yanımız düşmanla kaplı bir coğrafyada yaşıyoruz. Bu coğrafyada yaşamanın bir özelliği var. Sayın cumhurbaşkanımız yedi düvelde mücadele ediyor. Ama Allah’a şükürler olsun ki milleti arkasında dimdik duyur. Allah’a şükürler olsun ki milletiyle beraber yol yürüyor. Değerli arkadaşlar; biz AK Parti teşkilatları olarak AK Parti olarak her zaman için milletimize değer verdik, emek verdik. 31 Mart seçimlerinde önce gönüllere girdik, hizmet aşkıyla yandık tutuştuk. Gölcük olarak Kocaeli’de en fazla oyunu arttıran ilçe olduk. Allaha binlerce şükürler olsun, bunlar sizlerin sayesinde oldu. Evet burada Gölcük’ün özlenen tablosu var. Değerli arkadaşlar; burada hafıza var, burada kurucu irade var, burada tecrübe var. Tecrübelerinizden yararlanmak istiyoruz. Her daim desteğinizi bekliyoruz. Katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

3 + 5 =