SEYMEN “17 SENEDE 15. ZAFERİMİZ

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilat Başkanı Çetin Seymen,  31 Mart Yerel seçimler sonrası ilk basın toplantısını gerçekleştirdi. Seçimden zaferle ayrılmanın mutluluğu içinde olan Seymen  “Burada Gölcük halkının vermiş olduğu karara saygılı olunmasını belirtmek istiyorum. Halkımızın doğru kararı verdiklerini düşünüyorum” dedi. Seymen ayrıca Millet İttifakı adayıİsmet İşeri´nin vatandaşlar için kullandığı psikolojik ve sosyolojik olarak bu durum incelenmeli sözleri üzerine “Bu sözler beni ve partimi rahatsız etti. . Ben rakip partilere karışmayı uygun görmem ama vatandaşa söylenen bu laf beni huzursuz etti” ifadelerini kullandı.

“GÖLCÜK HALKINA TEŞEKKÜRLER”

AK Parti Gölcük Teşkilat Başkanı Çetin Seymen, “Seçimlerin öncelikle Gölcük´ümüze Kocaeli´mize vatanımıza milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Burada Gölcük halkının vermiş olduğu karara saygılı olunmasını belirtmek istiyorum. Halkımızın doğru kararı verdiklerini düşünüyorum. Halkımız ne karar verirse  boynumuz kıldan incedir. 80 günlük teşkilatımızla, Milliyetçi Hareket Partisi ile, Cumhur İttifakı ile yapılmış çalışmalarının ürünüdür. SKM´den başlayıp kadın kolları, gençlik kolları, bütün mahalle teşkilatımmıza teşekkür ediyoruz. Her zamanki gibi görevilerini yerine getirdiler. Bu başarı onların. Zaten bu 17 senede 15. zaferimiz. Teşkilatlarımız güçlü. Nerede ne yapmasını biliyorlar, ona göre hareket ediyorlar” ifadelerini kullandı.

“DEĞİRMENDERE´DE OY ARTIŞIMIZ VAR”

Değirmendere´deki oy oranını değerlendiren Seymen, “Tam olarak bilinmemekle birlikte yüzde 6 ile 7 oy artışı olduğunu tahmin ediyoruz. Tahmin ediyoruz çünkü tam sonuçları alamadık. Resmi sonuçlar geldikten sonra mahalle mahalle değerlendireceğiz. Köylerimize de parantez açmak istiyorum. Köyler gereğini yaptılari duruşlarını sergilediler. Kamuoyunda sokakta köylerle alakalı sıkıntı olduğu dile getirildi ama hiçbir sıkıntı olmadığı köylerden gelen oy oranlarıyla belli olmuş oldu” dedi.

“SORUNLAR GENEL MERKEZ DÜZEYİNDE DEĞERLENDİRİLECEK”

AK Parti´nin Büyükşehirler kaybetmesini değerlendiren Seymen, “Biz AK Parti´nin Cumhur İttifakıyla almış olduğu oy oranlarına bakıyoruz. Yine önde, yine halkımızın teveccühü var. İki büyükşehirde de ilçe belediylerinde de AK Parti´nin aldığı, büyükşehirlerde de gerekli olan mesajı mutlaka genel merkez düzeyinde Sayın Cumhurbaşkanımız dünkü konuşmasında  belirtti. Ona göre de eğer değişim gerekiyorsa değişim, eğer farklı bir türde sorun varsa da genel merkez düzeyinde değerlendirileceğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

“HALKIMIZ SEÇİM ZAMANI MESAJLAR VERİR”

Erken seçim ile ilgili “2023´e kadar seçim olmayacağını Cumhurbaşkanımız beyan etti. Bz de seçimsiz bir Türkiye istiyoruz ama takdir yine Cumhurbaşkanımızın. Herkes üzerine ne alınması gerekiyorsa onu alacaktır. Çünkü halkımız seçim zamanı mesaj verir. Bunu da herkes alması gerektiği yerden alır” ifadelerini kullandı.

“BENİ ÇOK RAHATSIZ ETTİ”

Seymen  son olarak İşeri´nin, “bu durumu bilimadamları incelemeli, psikolojik ve sosyolojik olarak bu durum incelenmeli sözleri üzerine”,  “Biz de sokaktaydık ana muhalefet partisi de sokaktaydı. Sokaktaki vatandaşın sahada bize de teveccühü, ilgisi sevgisi üst düzeydeydi, demek ki onlara da öyle ama seçmene “sosyolojik, psikolojik sıkıntı” demek bizi rahatsız etti. Ben rakip partilere karışmayı uygun görmem ama vatandaşa söylenen bu laf beni huzursuz etti. Vatandaş ister ilkokul mezunu olsun ister profesör olsun bizim için değişen hiçbir şey yok. Herkesin görüşüne saygı duyulması gerekiyor . Vatandaşın verdiği oya herhangibir kimlik gözetmeksizin saygımız sonsuz” diyerek açıklamalarını bitirdi. HABER: Büşranur DURDU

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 2