SERAP ÇAKIR’DAN BÜYÜK  JEST

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, mor-beyazlı taraftarlara Yomraspor deplasmanı için otobüs tahsis etti.

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, 3.Lig 1.Grup’taki temsilcimiz Gebzespor’un Yomraspor ile karşılaşacağı deplasman maçı için taraftarlara ulaşım desteğinde bulundu. Taraftarların bu deplasmana en kabalık grupla gitmesini isteyen Serap Çakır, “Gebzespor, Yomra’da yalnız kalmamalı” ifadesini kullandı.

GÜLE GÜLE GİDİP GELSİNLER

Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır, “Eskiçarşı Taraftar Grubu’nun her yere gidip, Gebze’mizin marka değeri olan Gebzespor’umuzu desteklediğini biliyorum. Takımın armasını yalnız bırakmamaları için Yomra’ya otobüs tahsis ettim. Cefakâr Gebzespor taraftarı şimdiden güle güle gidip gelsinler” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Tribün liderleri Abdulkerim Yıldırım ve Sedat Tozar’da Bağımsız Gebze Belediye Başkan Adayı Serap Çakır’ın otobüs jesti nedeniyle teşekkür mesajlarını ilettiler. Gebzespor taraftarlarını Trabzon’a götürecek otobüsler, cumartesi günü Alaettin Kurt Stadı önünden saat 18.00’da kalkacak.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

76 − = 67