MAHALLE HALKI DEMİRCİ’Yİ KUCAKLIYOR

Kavaklı Mahallesinin genç ve çalışkan ismi Kavaklı Mahalle Muhtar adayı Murat Demirci mahalle halkının evlerine giderek kucaklaştı. Demirci ziyarette ayrıca gül dağıttı.

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine az bir zaman kalmasıyla mahalle muhtarları çalışmalarını hızla sürdürürken Kavaklı Mahalle Muhtar adayı genç dinamik Murat Demirci çalışmalarını hızla sürdürüyor.

KAVAKLI DEMİRCİ’Yİ KUÇAKLADI

Kavaklı Mahallesi Muhtar Murat Demirci, geçtiğimiz günlerde azalarıyla birlikte mahalle sakinlerinin kapılarını çalarak sakinlerine gül takdim eden Demirci “Mahallemizin sorunlarını biliyorum, sizlerin de desteği ile mahallemizi daha rahat daha ferah bir hale getirmek istiyoruz” diyerek gül takdim ederken mahalle sakinlerinin gönlüne tat kuran sakinler Demirci’yi kucakladılar.

MAHALLEM HAK ETTİĞİ YERLERE GELECEK

Demirci “Bizler her akşam çalışmalarımızı, ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Çünkü Kavaklı Mahallesi’nin hak ettiği yerlere gelmesini canı gönülden istiyorum. Bizler bunun bilincinde olarak, çalışmalarımı doğru adımlarla, mahalle sakinlerimin gönüllerine girerek yapıyorum” dedi.

KOCAELİ’NİN EN GÜZEL SAHİLİ KAVAKLI OLACAK

Demirci “Bence Kocaeli’nin en güzel sahili Kavaklı olacaktır. Donanma Kentine yakışır bir mahalle yapmak için aday oldum ben 1 Nisan sabahı Kavaklı mahallemin en iyi bir şekilde olması için kollarımı sıvayacağım, halkımın da bana büyük desteği vardır” dedi. HABER: Soner GÜLEZER

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 32 = 35