SEÇİM OLMADAN DA YANINIZDAYDIM

Hürriyet, “Sadece seçim zamanı değil, her zaman vatandaşın yanında olmak gerekir”

Akmeşe Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin açılışını yapan İzmit Belediyesi Başkan adayı Hürriyet, “Sadece seçim zamanı değil, seçim olmadan da vatandaşın yanında olmak gerekir” dedi.

CHP Kocaeli Milletvekili ve Millet İttifakı İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, Akmeşe Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin açılışını gerçekleştirdi. Açılışa, CHP İzmit ilçe Başkanı Hakan Çakar, İYİ Parti İzmit ilçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İzmit Belediyesi Meclis üyeleri, Belediye meclis üyesi adaylar, İYİ Parti ve CHP’liler katıldı.

SEÇİM OLMADAN DA YANINIZDAYDIM

Açılış öncesi konuşan Millet İttifakı İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, “Her siyasetçi oy ister. Zamanı geldiğinde vatandaş bunu değerlendirir. Ama önemli olan sadece seçim zamanı değil, seçim olmadan da vatandaşın yanında olmaktır. Vatandaşın derdine çözüm aramaktır. Gelip ziyaret etmektir. Kentte olmak, vatandaşla yan yana omuz omuza olmaktır. Ben sizin içinizden biriyim. Sizin kızınız, sizin evladınızım. Hiç seçim olmadan da buraya defalarca geldim.  Bir derdi olduğunda yüksek sesle ben dile getirdim. Vatandaşımızın bir sıkıntısı olduğunda parti gözetmeksizin, kutuplaştırmadan, insanları cezalandırma siyasetine tabi tutmadan, sen ondansın bundansın demeden elimden gelen bütün gayreti gösterdim” dedi.

BİR ABLANIZ OLARAK HER ZAMAN YANINIZDAYIM

İzmit Belediyesi Başkan adaylığı ile yeni bir yola çıktıklarını ifade eden Hürriyet, “Herkesi temsil etmek adına, İzmit’in her köşesine adil, akılcı, doğru ve eşit hizmet etmek adına yola çıktık. Her görüşe sonsuz saygım ve başımın üstünde yeri var. Buradaki her yurttaşımın tercihi ne olursa olsun,  her zaman mutlaka bugüne kadar nasıl davrandıysam, aynı şekilde davranmaya devam edeceğim. Genç kardeşlerimi de bu derneği açtıkları için kutluyorum. Bölgelerimizin gelişmesi için bu dayanışma örneklerine daha çok ihtiyacımız var. Bir ablaları olarak her zaman yanlarındayım.  Gençler başımın tacı ve yapacakları her sosyal projede benim de katkım olsun isterim” dedi. Konuşmaların ardından Akmeşe Akmeşe Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin açılışı gerçekleştirildi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 7