KOCAMAN’DAN İL BAŞKANINA ZİYARET

Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili ve Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt’u ziyaret ederek, yeni görevinde başarı temennilerini iletti.

Geçtiğimiz Temmuz ayı’nda Aydın Ünlü’nün yerine Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı görevine atanan Yunus Emre Kurt’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. İl Başkanı Kurt’u, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili ve Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman makamında ziyaret etti. Ziyarete MHP İl Yöneticisi İbrahim İnanç Çakıroğlu da katılım sağladı.

Kocaman, ‘Yunus Emre Kurt kardeşime yeni görevinde başarılar diliyorum’

Ziyarette kısa bir konuşma yapan Başkan Kocaman, ‘Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanlığı görevine atanan Yunus Emre Kurt kardeşime yeni görevinde başarılar diliyorum. Bugünde kendisini ziyaret ederek, hayırlı olsun temennimizi iletmek istedik. Kendisine ziyaret isteğimizi kırmadığı için teşekkür ediyorum’ dedi.

Ziyaret ve güzel temennileri için teşekkür etti

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt, Başkan Kocaman’a teşekkür etti. Ziyaret edilen sohbetin ve çekilen fotoğrafın ardından sona erdi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

8 + = 15