SAVDES-SEN’den yeni bir kazanım daha

SAVDES-SEN Kocaeli Bölge Şube Başkanı Özhan İmre gazetemize gönderdiği basın açıklamasında şunları dile getirdi İmre “Jandarma Genel Komutanlığına ait Kumburgaz, Çanakkale ve Side özel eğitim merkezlerinin kullanımı konusunda emir yayımlanmıştır”.

İmre daha sonra şunları dile getirdi “Kurulduğumuz ilk günden itibaren Jandarma Genel Komutanlığı yetkili sendikası olan SAVDES-SEN olarak, “sosyal tesis, kamp ve kış eğitim merkezlerinin sivil Devlet memurlarının kullanımına açılması” konusunu sürekli gündemde tutmuştuk.

Yetkili sendika olarak tek başımıza katıldığımız Kamu İdari Kurulu Toplantılarında aldığımız kararlar, 27 Haziran 2019 tarihinde Jandarma Genel Komutanımız Sayın Orgeneral Arif Çetin’e yaptığımız ziyarette görüşülen hususlar çerçevesinde, bir sorunun da çözümü aşamasına gelinmiştir.

Jandarma Genel Komutanlığınca yayımlanan 21 Ocak 2020 tarih ve  82181076-813.01.01.01.-E.372547.Per. İşl. D. Sos. Hiz. Ş. sayılı yazı ile Jandarma Genel Komutanlığına ait Kumburgaz Özel Eğitim Merkezinde 5 adet motelin, Çanakkale Özel Eğitim Merkezinde 2 adet motelin sivil Devlet memurlarına tahsis edildiği, Side Özel Eğitim Merkezinin ise sivil Devlet memurlarının günübirlik kullanıma açıldığı duyurulmuştur.

Yaşanan bu gelişmenin camiamıza hayırlı olmasını diliyor, hiçbir şeyin kendiliğinden olmayacağını, yetkiyi etkili kullanmanın gururu ile süreç içerisinde tüm sosyal tesislerin ortak kullanıma açılması için yürüttüğümüz onurlu mücadelemizin kararlılıkla devam edeceğini kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 7 = 2