MİLLET İTTİFAKI  MİNİMUM YÜZDE 55 OY ALACAK

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, gündemi ve yerel seçim çalışmaları hakkında önemli bilgiler verdi. Başkan Aynacı, yaptığı açıklamada, ‘Millet ittifakı Gölcük’te minimum yüzde 55 oy alacak’ dedi.

 “İSMET BEY’İ VE SERDAR BEY’İ BAŞKAN YAPACAĞIZ”

Yerel Seçimlere 2 aydan kısa süre kala çalışmalarını aralıksız sürdüren İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı,  yaptığı açıklamada “İYİ Parti ve CHP’nin yaptığı ittifak ilimize ve ilçemize hayırlı olsun. 31 Mart seçimlerinde milletimizin güzel bir bahar sabahına uyanması adına yapılan bu ittifak, hayal edilen Gölcük’ü yaratmak için hayata geçirilmiştir. Bizler Sayın İsmet İşeri’yi belediye başkanı yapmak için bütün enerjimizi harcayacağız. Tüm teşkilatımızın katılımı ve projelerimizi paylaşarak Gölcük’te belediyeyi kazanmak canla başla çalışacağız. Aynı başarının Büyükşehir e yansımak için CHP’lilerin de bizimle aynı düşünce de olduklarını düşünüyorum. Bizler gelinen noktada belediyecilik anlamında sınıfta kalmış olan ve Ak Parti’ye gönül veren seçmenlerimizin Gölcük’te İsmet bey’e, Büyükşehir de ise Serdar Kaman’a oy vereceklerini düşünüyorum. Bizim en büyük hedefimiz adaylarımızın oy oranlarını arttırmaktır.” dedi

GÖLCÜK’ÜN DURUMUNU GÖZ ÖNÜNE ALINMALI

Açıklamalarını sürdüren Aynacı, ‘”Seçmenlerimiz iktidar partisinin uzun yıllar yorgunluğunu da göz önüne alıp, oylarını Gölcük’ün geleceği için kullanmalıdır. Yani öncelik Gölcük olmalıdır. Ne yazık ki bu güzel ilçemizin durumu ortada. Halkımız 31 Mart’ta bu duruma en güzel şekilde cevap verecektir’” ifadelerini kullandı.

‘MİLLET İTTİFAKI ZAFERE ULAŞACAK’

Aynacı, son olarak, ‘Millet ittifakı Gölcük’te minimum yüzde 55 alacak. İnsanların içindeyiz. İnsanlar seçimlerde bunun karşılığını verecek. Pazarı gezin pazarda fiyatlar yanıyor. İnsanlar tepkili. Halkımıza güveniyoruz. Milletimiz kendilerine yapılanlara cevabı verecektir’ diyerek açıklamalarını tamamladı.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

7 + 3 =