Sapık Tutuklandı

Sosyal medyada tanıştığı adam ile bir süre görüştükten sonra kabusu yaşadı. 48 yaşındaki adam Gölcüklü 17 yaşındaki kız çocuğunu ‘Çıplak fotoğraflarıyla” tehdit ederek zorla ilişkiye girdi.

İddialara göre olay şöyle gerçekti; Gölcük’lü 2001 doğumlu K.K isimli kız çocuğu 2017 yılında sosyal medyadan biriyle tanıştı. Tanıştığı N.G isimli adam kendisinin önce 17 yaşında olduğunu söyleyerek K.K isimli kız ile akranıymış gibi bir süre konuştu. Sosyal medya üzerindeki bu arkadaşlık sonrasında genç kız şahsa çıplak fotoğraflarını gönderdi.

2 YIL BOYUNCA TEHDİT ETTİ VE ZORLA

İstanbul’da ikamet eden N.G isimli şahıs bir süre sonra genç kızla buluşmak üzere Gölcük’e geldi. Ancak N.G isimli şahsın aslında söylediği gibi 17 yaşında olmadığını anlayan genç kız 48 yaşındaki şahıs tarafından daha önce kendisine gönderdiği çıplak fotoğraflarıyla tehdit edildi. Bu tehditlerle birlikte genç kız N.G isimli şahısla 2 yıllık süreç içerisinde zorla 4 kez birliktelik yaşadı.

ÇIKARILDIĞI MAHKEMEDE TUTUKLANDI

Tehditlere ve yaşadıklarına dayanamayan K.K isimli genç kız durumu annesine ve akabinde polis ekiplerine bildirdi. Olayın emniyet birimlerine aktarılmasından hemen sonra İstanbul’da ikamet eden N.G isimli şahıs, genç kızla Gölcük’te yeniden buluşmak için geldiği an polis ekipleri tarafından yakalandı. Yakalan N.G isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

4 + 5 =