LGS sınavında Gölcük Ana Kucağı Çocuk Kulübünde Türkiye birincisi çıktı

Gölcük Ana Kucağı Çocuk Kulubün’den

İsmail Aydoğdu Türkiye birincisi

Türkiye genelinde 2 Mart tarihinde yapılan Özde Bir LGS sınavında Gölcük Ana Kucağı Çocuk Kulübünde Türkiye birincisi çıktı.

Türkiye Genelinde yapılan Özde Bir LGS sınavında İlçemizin seçkin kurumu olan Gölcük Ana Kucağı Çocuk Kulübü başarı damgası vurdu, Türkiye 1.si İlçemizden çıkmasının kurum olarak haklı gururunu yaşıyorlar.

TÜRKİYE 1.Sİ AYDOĞDU

Gölcük Ana Kucağı Çocuk Kulübü Genel Koordinatörü Salih Demircan “Fen Lisesi giriş sınavlarında oldukça yüksek bir başarı grafiği yakalayacağımıza inanıyoruz, biz çocuklarımıza ve velilerimize güveniyoruz, onların da bize olan güven ve itimatlarını boşa çıkartmayacağız, ekip ruhu ile yaptığımız çalışmada başarılı sonuçların devam edeceğine inanıyoruz, Türkiye genelinde yapılan Özde Bir deneme sınavlarında Kurumumuz da Türkiye 1.si olan İsmail Aydoğdu kazanmıştı” dedi.

BAŞARI BELGESİ VERİLDİ

Gölcük Ana Kucağı Çocuk Kulübü öğrencisi Özde Bir deneme sınavlarında Türkiye birincisi olan İsmail Aydoğdu’nun Başarı Belgesini Gülsün Karacakurt tarafında takdim edilirken Kurum Genel Koordinatörü Salih Demircan tarafından da kitaplar hediye edildi. HABER: Soner GÜLEZER-Nazlı ER

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

8 + 1 =