SALON DOLDU TAŞTI

AK Parti 105’inci İl Danışma Meclisi toplantısı Antikkapı’da başladı. İl Başkanı Mehmet Ellibeş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya katılım çok yüksek oldu. AK Parti içindeki bölünme tartışmalarına karşı adeta gövde gösterisi yapıldı. Antikkapı’nın salonu ve bahçesi partililerle dolup taştı. Danışma Meclisi toplantısına kadınlar ve gençler büyük katılım sağladı. Antikkapı’da yaklaşık 2 bin kişi yerini aldı.

Toplantıya AK Parti MKYK üyesi ve Milletvekili Emine Zeybek, Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Sami Çakır, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, eski il başkanlarından Şemsettin Ceyhan, Mahmut Civelek, eski milletvekillerinden Mehmet Ali Okur, Cemalettin Kaı, eski belediye başkanları, ilçelerin eski ilçe başkanları ve istişare kurulu üyeleri katıldı. Milletvekillerinden eski Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, İlyas Şeker mazeretleri nedeniyle toplantıya katılmadı.

AK Parti’nin istifa ederek yeni bir parti kurulması tartışmaları içinde yer alan isimlerden Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, eski milletvekili Eyüp Ayar toplantıya katılmayan isimler arasında yer aldı. Ayrıca il başkanlığından istifa eden Abdullah Eryarsoy da toplantıya katılmayan isimler arasında yer aldı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

9 + 1 =